Emma García li llança un bon 'zasca' a María Teresa Campos

La presentadora de 'Viva la vida' s'ha mullat i ha dit el que pensa sobre Maria Teresa Campos

Emma García al programa 'Viva la vida'
La presentadora Emma García es mulla i diu el que pensa sobre Maria Teresa Campos | TELECINCO

La presència de Maria Teresa Campos aquest darrer dissabte al ‘Sábado Deluxe’ va propiciar tota mena de comentaris sobre per què havia decidit concedir aquesta entrevista per parlar de la seva ruptura amb Bigote Arrocet. Alguns apuntaven que ho feia com a gest de pau amb Mediaset i altres, que es tractava de pur interès econòmic.

Però ha estat Emma García, presentadora del programa ‘Viva la vida’, la que ha opinat de forma més contundent sobre aquesta qüestió, afirmant que ella pensava que María Teresa s’asseuria a ‘Viva la vida’, que seria el més normal tenint en compte que és el programa on col·laboren les seves filles. A més a més, la veterana presentadora s’hauria compromès uns dies abans a visitar-los, però finalment va escollir el plató de ‘Sábado Deluxe’ per parlar de la ruptura de la seva relació de 6 anys amb el còmic Bigote Arrocet.

 

Emma García no es talla i arremet contra la veterana presentadora

Però la cosa no s’ha quedat aquí, ja que quan Emma García s'ha assegut al plató en companyia dels seus col·laboradors, ha deixat anar un contundent 'zasca' a la matriarca de les Campos, assegurant que aquesta havia optat pel ‘Sábado Deluxe’ perquè allí paguen i a ‘Viva la vida’ no.

 

Aquest comentari ha arrancat forts aplaudiments de gran part del públic del programa, encara que Emma ha intentat recular, assegurant que no calia que aplaudissin perquè no era un atac cap a Maria Teresa Campos, sinó un simple comentari.

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari