Jorge Javier, atònit davant el tamany del membre viril de 'El Cejas'

El 'zasca' de Jorge Javier a Ciutadans en ple directe

El presentador ha proposat irònicament a Belén Esteban que voti a la formació taronja

Jorge Javier Vázquez mai s'ha tallat parlant de política, fins i tot en certes ocasions ha manifestat la seva intenció de vot. Recentment ha mostratla seva simpatia per Manuela Carmena i Iñigo Errejón

  

  

El presentador de 'Sálvame' en aquesta ocasió ha utilitzat Belén Esteban perquè confessés a qui votaria en les pròximes eleccions generals del 10-N.  La col·laboradora estrella del programa va recordar que en les últimes tres votacions havia votat a tres partits diferents. D'aquesta manera, Jorge Javier li va proposar que votés a Albert Rivera donant-li una oportunitat al català. La madrilenya, en escoltar aquesta proposta es va negar amb el cap mostrant una cara de rebuig.

Belén Esteban podria votar a Errejón

«A qui votaràs?», li preguntava constantment Jorge Javier.  «És una cosa secreta», responia la col·laboradora. D'altra banda, Kiko Matamoros va comentar que ell votarà al PSOE i va animar a Belén a fer el mateix. «A veure, he votat a tres perquè hi ha altres dos que no els vull ni veure i els tres partits m'han defraudat. Espero que el que surti faci alguna cosa», explicava la de Paracuellos, deixant veure que el partit d'Albert Rivera és un dels que no vol ni veure. En escoltar això, Jorge Javier li instava que votés a Errejón, la qual cosa va provocar que la seva cara canviés per complet davant el riure còmplice del presentador català.

Jorge Javier es mofa de Ciutadans

El tema no va acabar aquí, ja que Matamoros insistia a la seva companya que donés el seu vot al PSOE, però Jorge Javier va aturar la conversa i li va recomanar amb molta ironia que votés a Ciutadans. «Saps a qui hauries de votar? Jo votaria a Albert Rivera perquè no li votaràs ni tu. Hauries de mostrar-li la teva simpatia», deia el presentador mentre amagava el somriure, afegint «És que no li quedarà ningú».

També et pot interessar...