Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El 'zasca' de l'advocat d'Ana Quezada a Susanna Griso després d'afirmar que l'assassina «no va mesurar» la repercussió del cas

La presentadora del programa 'Espejo Público' no va pensar bé la pregunta formulada a l'advocat de l'assassina de Gabriel Cruz
L'advocat d'Ana Quezada, Esteban Hernández, i Susanna Griso durant l'emissió d'Espejo Público. | Antena 3

 

L'advocat d'Ana Julia Quezada, Esteban Hernández, ha deixat en evidència la periodista del programa d'Antena 3 'Espejo Público', Susanna Griso, després que aquesta li hagi fet una pregunta sobre l'assassina de Gabriel Cruz. 

 

En un moment donat de l'entrevista que s'ha portat a terme aquest matí de dimarts, 20 de març, el lletrat ha demanat preservar els drets de l'acusada de tenir un judici just. Un fet que com a conseqüència de la gran repercussió mediàtica que ha tingut la desaparició i l'assassinat del petit Gabriel, l'advocat ha confessat que serà difícil. 

 

 

«Per aquest motiu demanem 'mesura' als mitjans de comunicació, per respecte a la família, ja que com menys repercussió mediàtica hi hagi, millor, perquè així no reviuen el drama, i en segon lloc per respecte a l'Administració de Justícia, que es mereix treballar amb serenitat i que es pugui impartir justícia i no venjança», ha demanat el lletrat en directe. 

La pregunta inapropiada de Griso

Va ser llavors quan Susanna Griso va plantejar-li una pregunta bastant inapropiada: «Però, quan ella comet el crim no sé fins a quin punt pensava en la repercussió que tindria aquest cas. Ella no va mesurar». 

 

Després d'escoltar aquestes paraules, Esteban Hernández es va quedar una mica sorprès per l'afirmació de la periodista, però no es va poder resistir i li va deixar anar un ‘zasca’ que no la mateixa Griso ni la resta de col·laboradors s'esperaven: «Jo li diria que qualsevol persona que comet un delicte no mesura. Sol ser l'habitual», li va etzibar el lletrat. 

 

Tanmateix, cal destacar que a continuació, l'advocat d'Ana Julia va recordar una cita de la jurista, periodista i escriptora del segle XIX, Concepción Arena, que diu que «avorreix el delicte però compadeix al delinqüent».

 

Unes paraules que no van deixar indiferents a ningú i que van acabar creant polèmica. No obstant això, van servir per desviar les mirades que segons abans només se centraven en la presentadora del programa, tal com ens demostra la seva cara quan es dona compte del 'zasca' que li acabava de dedicar l'advocat.