YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El sonat 'zasca' de Mónica Naranjo a una concursant de 'La isla'

El gest de la presentadora ha sigut molt aplaudit pels seguidors del programa a les xarxes socials

Mónica Naranjo presentant 'La isla de la tentaciones'
La presentadora, Mónica Naranjo, incrèdula davant l'actitud d'una de les participants | Telecinco
 

El final del programa de Mediaset, 'La isla de las tentaciones', s'apropa i ahir es va viure un programa realment intens. Diverses parelles es trobaven a la corda fluixa i van sorgir molts dubtes per part d'alguns participants respecte al seu futur sentimental.

No obstant això, la gala d'ahir si per alguna cosa va aconseguir destacar, va ser pel memorable 'zasca' que la presentadora, Mónica Naranjo, va donar a una de les concursants. En concret, la víctima d'aquest tall va ser Andrea, la parella d'Ismael i que, pràcticament des de l'inici del programa, ha sigut infidel amb Óscar.

El moment més tallant

Quan les noies van arribar a la fogueraMónica li va preguntar a Andrea en quin punt es trobava respecte a la seva parella, que cada vegada s'apropava més a una altra noia. La seva resposta va ser: «Em decep. De vegades, intento no menjar-me el cap. Prefereixo fer com si no em molestés tant perquè el que vull és parlar amb ell i que m'ho expliqui». La participant va afegir: «Em sento traïda i hi ha moltes actituds seves que no són normals».

Davant d'aquesta situació, la presentadora no va poder evitar mostrar la seva cara d'incredulitat per les paraules de la concursant. Naranjo va expressar: «Andrea, permet-me, però hi ha una cosa que no entenc. Vols que ell et doni explicacions per un petó, però tu dorms amb Óscar i et sembla bé». Aquest tall va fer que la participant es quedés una mica sorpresa, però va respondre dient: «Òbviament sempre he dit que els dos ens hem de donar explicacions».

Aquest tens moment entre la presentadora i la concursant va ser aplaudit en xarxes socials pels seguidors del programa. La majoria de l'audiència considerava que Mónica havia fet molt bé parant els peus a Andrea, que sembla no veure la realitat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari