Carlota Corredera, enfonsada per les paraules més sinceres de Rafa Mora

La presentadora no ha sabut com respondre

Rafa Mora al plató de 'Sábado Deluxe'
Rafa Mora se sincera al plató de 'Sálvame' | Telecinco

'Sálvame' ha trobat la manera d'omplir les seves tardes tot i la pandèmia i l'estat de confinament generant continguts propis i que tenen com a protagonistes els mateixos col·laboradors del programa. Les comparatives que fan entre ells cada dia estan causant greuges en les seves relacions, ja que en comptes d'interpretar les crítiques dels seus companys de forma constructiva, ho porten tot al terreny més personal.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquest dilluns va ser Carlota Corredera qui li va preguntar a Rafa Mora pels seus referents en el món de la televisió. Primerament pel seu col·laborador i presentador referent, a què Mora va respondre que li agrada veure's reflectit en Kiko Matamoros com a col·laborador i en Kiko Hernández en el paper de presentador, ja que considera que ha arribat molt amunt començant des de sota. 

Mora considera que tots dos vénen d'entorns molt semblants i que, en un futur, li agradaria ser el nou Kiko Hernández de la televisió, ja que tan aviat exerceix com un excel·lent col·laborador com presenta un programa amb molta solvència. 

Fins aquí tot bé, però els problemes han arribat quan la presentadora li ha preguntat també sobre els seus referents femenins. Aquí, el col·laborador ha dit que no hi ha cap companya a qui li agradaria assemblar-se, però sí que ha donat un nom en l'àmbit de les presentadores, i no precisament el de Corredera, sinó el de la seva «competència» dins l'univers 'Sàlvame'. 

Rafa Mora es desfà entre afalacs amb Paz Padilla

Rafa Mora ha assegurat que el seu referent femení a la televisió és Paz Padilla, per la versatilitat que mostra. Creu que el fet que pugui explicar un acudit, cantar, presentar unes campanades i alhora interpretar, la fan única en el sector.

Davant d'aquestes paraules, Carlota Corredera s'ha quedat sense saber massa què dir. Sense dubte, les dues presentadores del programa poden tenir bona relació, tant entre elles com amb Rafa Mora, però que un col·laborador triï la teva companya per sobre teu no ha de deixar gaire bon humor.

Alhora, un altre col·laborador va preguntar a Rafa Mora per què no es veu reflectit en Corredera, i ell ha rematat assegurant que no creu «que tinguin gaires coses en comú», destacant que la presentadora gallega sí que compta amb una gran formació i educació en el sector.


Comentaris

envia el comentari