Zoraida i Pedro fan pujar la temperatura a 'First Dates'

Tots dos es van agradar des del començament i ell no va dubtar en anar a viure a Cadis amb ella

Zoraida i Pedro durant la decisió final a 'First Dates'
Zoraida i Pedro durant la decisió final a 'First Dates' | Cuatro

 

Pedro i Zoraida van demostrar al programa de dimecres de 'First Dates', que l'amor a primera vista no és un mite i que és possible enamorar-te d'una persona que acabes de conèixer. La seva va ser una de les cites més memorables i apassionades de tota la història del programa de Cuatro.  

La complicitat entre tots dos va ser instantània. Es van agradar des del començament i Pedro confessava que no esperava sopar amb algú tan increïble com Zoraida. Tots dos no van parar de flirtejar i de llençar-se floretes. 

Zoraida i Pedro, un exemple d'amor a primera vista 

La imatge de «noi dur» de Pedro va agradar molt a Zoraida però seria una confessió la que l'acabaria tornant boja. «Jo sóc una persona súper sensible. Massa, ploro fins i tot amb els dibuixos animats», va dir ell en un moment de la cita. Zoraida admetria després que «em sembla un noi dolent però és que parles amb ell i és sensible».   

A mesura que passaven els minuts, la parella s'anava sentint més còmoda. La conversa fluïa i anaven trobant més coses en comú a banda de la sensibilitat i l'atracció que sentien un per l'altre. Zoraida però trobava un problema,és que no sabia si vivint tan lluny, ella a Sanlúcar de Barrameda i ell a Barcelona, podrien estar junts.    

Zoraida besant el coll de Pedro
Zoraida besant el coll de Pedro | Cuatro

Pedro decidit a mudar-se per ella

La gaditana no estava disposada a deixar escapar al seu home ideal i no va dubtar a preguntar-li: «Canviaries el bitllet i vindries a Sanlúcar?». Pedro no va trigar ni un segon en contestar afirmativament. «M'ha agradat tant aquesta noia que estic pensant a fer un canvi de residència i de tot el que m'envolta. Un gir de 360 graus», va dir alegrant moltíssim a Zoraida.  

Després de confirmar que tots dos volien continuar la seva història, el sexe va aparèixer a la conversa entre ells. Zoraida va dir a Pedro que si li parlava a cau d'orella «faré el que em diguis». Dit i fet, ell va dir-li que era molt maca amb una veu molt suau.    

Pedro parlant a l'orella de Zoraida
Pedro parlant a cau d'orella a Zoraida | Cuatro

 

La parella va pujar la temperatura del programa

L'andalusa va reaccionar a aquestes paraules de Pedro i apropant els seus llavis al coll de la seva parella, el va besar lentament. Després d'aquestes mostres d'amor i passió, la cita va acabar de la millor manera. Pedro va confirmar que canviava el seu bitllet i que se n'anava a Cadis a viure el seu nou amor amb Zoraida. 


Comentaris

envia el comentari