VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

Els 3 xampús de marques blanques venudes a Espanya més ben valorats

Mercadona, Dia i Aldi són els supermercats on els clients que busquen aquests productes queden més contents
Els 3 xampús de marques blanques millor valorats que pots trobar a Espanya | Cedida
 

La cura dels cabells és una de les preocupacions i prioritats de la majoria de la població de l’Estat espanyol i d’una gran part del món. La gent sovint s’interessa molt pels productes que ajuden a mantenir els cabells saludables, resistents, brillants i sedosos, sempre intentant trobar el més adequat en cada cas. En general —i sempre segons el tipus de cuir cabellut i de cabells— els experts aconsellen rentar-se el cap cada 2 o 3 dies.

 

A més, els productes de neteja capil·lar solen variar i especialitzar-se segons la mena de cabells que tinguem: arrissats, llisos, secs, castigats, tenyits, amb caspa, amb volum, greixosos... Ara bé, en qualsevol dels casos els consumidors sempre intenten trobar els productes amb una relació qualitat-preu més bona. En relació amb això, et presentem una llista amb diversos xampús de marques blanques que pots trobar als supermercats del país i que els consumidors han valorat molt positivament:

Xampú Mildeen, comercialitzat a l’Aldi

Xampú Mildeen, venut a l’Aldi | Cedida

 

A la cadena alemanya de supermercats Aldi hi comercialitzen una gamma de productes per a la cura dels cabells que porta el nom de Mildeen i que compta amb un dels xampús més recomanats entre els clients, principalment gràcies a la seva bona relació qualitat-preu. Un dels més populars és el que té vitamina B5 per les seves grans qualitats a l’hora de fer brillar els cabells, d’hidratar-los i de desencrespar-los. Els deixa tan bé que molts usuaris afirmen que després no els cal condicionador, i només per 1,70 euros!

Stylius de Mercadona

Xampú Stylius, venut al Mercadona | Cedida

 

Mercadona comercialitza la popular gamma d’articles per a la cura dels cabells de Deliplus, que du el nom de Stylius. Gaudeixen d’una qualitat molt remarcable i d’exclusivitat: una empresa es dedica a produir de manera exclusiva aquests articles per al gegant valencià. El xampú més popular i ben valorat entre els consumidors és el de Reparació Total per a cabells secs o danyats que, amb un envàs de color mostassa molt fàcil d’identificar, té un seductor preu d'1,40 euros.

 

Xampú Schlecker, comercialitzat al Dia

Xampú Schlecker, venut al Dia | Cedida
 

Els consumidors també valoren molt bé els diversos articles de Schlecker, que es venen a les botigues Clarel i als diferents supermercats Dia. En general estan molt satisfets amb tots els productes comercialitzats, i els xampús no en són una excepció. En destaca principalment el fet de no tenir components tòxics i de gaudir d’un preu extremadament raonable: es poden adquirir per un cost que ronda els 1,70 euros.

 

Comentaris