Els 5 nous productes de bellesa de Primark que arrasaran

La firma ha fet dels productes 'low cost' el seu element predilecte
Primark, en una imatge d'arxiu Cedida.

 

Primark és un d'aquells establiments que mai deixa indiferent a ningú. Des d'infinitat de peces i complements inspirats en les pel·lícules Disney com ‘La Bella i la Bèstia’ fins a apostar per una amplíssima gamma de productes cosmètics d'allò més assequibles, Primark torna a saltar a la palestra per la seva darrera novetat.

 

En aquest context, doncs, són moltes les ‘influencers’ del món que no han dubtat en posar en alça els nous productes que la marca en qüestió ha tret al mercat. Un fet que, així mateix, no és notícia, ja que Primark acostuma a sorprendre dia rere dia per les seves grans novetats i els seus accessibles preus.

Cinc nous productes de bellesa a Primark

A part de la gamma ‘Nude’ o ‘Xocolata’, ara podem començar a trobar productes de bellesa de la renovadora línia PS. En aquest context, doncs, l'anomenada ‘KPOP’, són un seguit de nous productes que destaquen per inspirar-se en cosmètica coreana i en els artefactes més renovadors d'aquest àmbit.

 

D'entre els quals, destaquem les cinc novetats de bellesa de Primark més cridaneres i que conserven un preu inferior als 3 euros:

 

Els pintallavis en qüestió, per només 1,50 euros | Primark

 

Pintallavis ‘Gelat’

És, segurament, el pintallavis més renovador de la marca esmentada. D'aquesta manera, es tracta d'un producte que compta amb diversos sabors i que té forma de gelat. Així mateix, compta amb diferents sabors, com el de cirera, menta o pinya. El preu, finalment, és de només 1,50 euros. 

 

El set de Primark per només 3 euros | Primark

 

Set de manicura 'Fantasia'

L'originalitat i la 'fantasia' són altres dels conceptes claus de Primark. Així doncs, la marca ha optat per treure al mercat un set exclusiu de manicura amb unes fundes 'Fantasia', com, per exemple, la de petxina marina per només 3 euros.

Antifaç de gel de Primark, per 2 euros | Primark

 

Antifaç de gel


Els antifaços de gel són ideals per calmar la inflamació d'ulls. I, com no podia ser d'altra manera, els antifaços de Primark són d'allò més originals, amb formes diferents i farciments de purpurina de colors. El seu preu, així mateix, és de només 2 euros.

 

Adhesius per la cara de només 2,50 euros | Primark

 


Adhesius per la cara


Primark s'avança als esdeveniments i ja pensa en l'estiu. Amb la cara destapada, doncs, podrem lluir diferents adhesius d'animals, d'unicorns o de brillants per crear infinitat d'estils de maquillatge fantasia. Cadascun dels packs compta amb un preu de 2,50 euros.

El netejador de brotxes de silicona a partir de 2 euros | Primark

 


Netejador de brotxes de silicona


Ideal per netejar brotxes de maquillatge i per deixar-les sempre preparades per la següent ocasió. Així, a Primark s'hi pot trobar el netejador ‘Baby Cakes’, de color rosa, i amb un preu de només 2 euros

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris