Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els polèmics pantalons amb cremallera a la part posterior tornen per quedar-se

La transgressora firma de moda Vetement va realitzar una col·laboració amb la mítica marca de texans Levi's per crear la peça més polèmica, els pantalons amb cremallera al darrere

 

 

Fa uns mesos, uns pantalons texans van ser notícia per ser els més impossibles que s'havien dissenyat fins avui. La transgressora firma de moda Vetement va realitzar una col·laboració amb la mítica marca de texans Levi's per crear la peça més polèmica, els pantalons amb cremallera al darrere. Això deixava completament al descobert —si així es volia— el cul, la qual cosa va causar un gran enrenou a les xarxes socials. No obstant això, allunyats al que en aquell dia es va dir d'aquests excèntrics texans, una de les firmes més exitoses en les 'it girls', la marca Reformation, ha llançat la seva pròpia versió del disseny de Vetement per Levi's.

 

 

Aquests pantalons tenen cremallera davantera i darrere, és a dir, que els dos camals s'uneixen en una mateixa cremallera que va des del melic fins a l'esquena, per tant, si s'obre per complet, ens quedem amb els pantalons partits per la meitat. Aquest disseny de Reformation encara es pot trobar a la pàgina web de la firma, encara que la meitat de les talles ja s'hagin esgotat, per 148 dòlars, que equival a uns 124 euros. Aquest preu és molt més assequible que el de la firma de Demna Gvasalia, que rondaven els 2.000 dòlars.

 

 

Els pantalons texans amb cremallera davantera i posterior de Reformation | reformation

 

Comentaris