rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aquesta tardor-hivern, les caçadores seran de pana i borreguet

Grans firmes de luxe com Prada o Marc Jacobs han pujat a la passarel·la aquests teixits, i ara, les firmes ‘low-cost’ també han llançat les seves propostes disposades a arrasar

 

Només falten unes setmanes perquè acabi l'estiu i comenci la tardor, i ja tenim al cap els 'looks' que seran clau per seguir les tendències la temporada que ve. I és que aquests últims dies les firmes de moda estan apostant per llançar infinitat de peces que ens fan entrar unes ganes boges que arribi el fred. Una d'elles en concret, és una que no vèiem des de fa temps, concretament la caçadora de pana i de borreguet. Aquests teixits hivernals fa anys que són al nostre armari però potser mai han agafat tant protagonisme com ara, i és que les marques, fins i tot les 'low-cost', han apostat per dissenyar les seves pròpies versions d'aquesta jaqueta de pana i de borreguet que seran autèntics objectes de desig.

A les passarel·les ha arribat de la mà de grans firmes com Prada o Marc Jacobs, i fins i tot la marca de llenceria Victoria's Secret ha apostat per aquesta peça perquè formi part imprescindible de l'última de les seves campanyes publicitàries, com la que porta la model Elsa Hosk. A Zara es poden trobar diverses versions de la caçadora de pell amb borreguet, en diversos acabats i colors. Mango i Stradivarius han decidit que els colors estrelles per lluir la pana siguin els tons clars, com el blau, blanc o rosa clar.

 

Caçadora curta de Zara, per 59,95 euros | zara

 

Caçadora pana botons de Mango, per 39,99 euros | mango

 

Caçadora de Zara, per 59,95 euros | zara

 

Caçadora de pana d'Stradivarius, per 25,95 euros | stradivarius

 

Comentaris