rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Arriba l’esperadíssima col·lecció ‘Under the sun’ de la mà d’H&M

Aquest any destaquen sobretot aquells dissenys que continguin estampats florals i colors cridaners, així com els vaporosos
Imatge d'arxiu d'una botiga d'H&M | Imatge: La Guía Femenina.
 

 

Per fi ha arribat un dels moments més esperats de l’any. Uns mesos després que firmes tan conegudes com Zara i Mango comencessin a mostrar les seves noves propostes per aquesta temporada de primavera-estiu, ara és el torn d’H&M.

 

Fins ara, la majoria de dissenys destaquen per tenir una essència minimalista que s’inspira en les diverses cultures mundials. Aquest any, a més, Àfrica adquireix un gran protagonisme i la seva influència es pot veure en els estampats tipus ‘safari’.

 

 

Peces a tot color de la col·lecció ‘Under the sun’ d'H&M | Imatge: H&M.
 

 

Estampats colorits que contrasten amb l’actual moda eivissenca

És ben sabut que la primavera i l’estiu són dues estacions que destaquen tant pel bon humor que transmeten com per la gran quantitat i varietat de colors llampants que vibren a l’ambient.

 

Per tant, no és estrany que en la majoria de dissenys de la nova temporada predominin els estampats, majoritàriament florals. Vestits, pareos, roba de bany i fins i tot sabates tenen aquest element com a eix central.

 

Estampats florals d'‘Under the sun’ d'H&M | Imatge: H&M.
 

 

Però les flors no són les úniques protagonistes de la nova col·lecció. Entre els nous dissenys predominants podem trobar estils més nàutics, i també peces sense estampats però de colors tan llampants com poden ser els grocs i vermells ben brillants.

 

El color blanc també cobra molta importància en els nous dissenys. La moda eivissenca fa anys que pega fort i que està en els primers llocs pel que fa a tendències. Probablement és per la seva associació amb el descans i la tranquil·litat que el nostre subconscient relaciona amb l’estiu i les vacances.

 

El color blanc és un dels protagonistes d'‘Under the sun’ d'H&M | Imatge: H&M.
 

 

També han tingut en compte els dissenys masculins

I perquè ningú se senti exclòs de la nova campanya, H&M també ha tingut en compte la moda masculina. En aquest, la línia no s’allunya molt dels dissenys femenins, i els estampats florals i tropicals són els més podrem apreciar als aparadors.

 

Però si hi ha algú que no s´hi acaba de fer a la idea, la cadena també ha llançat un conjunt de peces de roba d’un estil més casual però elegant a la vegada, ideals per brillar en qualsevol ocasió.

 

Les bermudes es converteixen en el centre de totes les tendències, i els colors que més predominen per aquests dissenys són els terra, els verds caqui o els blaus.

 

Algunes de les peces de la línia masculina d'H&M | Imatge: H&M.
 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris