ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

'Bouquet Freedom Flor de Mayo', la nova fragància de Mercadona per només 1,50 euros

Promet ser el pròxim èxit de vendes de la cadena
'Bouquet Freedom Flor de Mayo', la nova fragància de Mercadona. | Mercadona

 

La cadena de supermercats Mercadona ha tret al mercat un nou producte que promet ser un èxit en vendre, sobretot entre les dones. Es tracta d'una nova fragància que alguns ja comparen amb un dels perfums de luxe més buscats. 

 

Així doncs, i des de fa alguns dies, la secció de perfumeria de Mercadona ja compta amb el perfum en format 'mini' de ‘Bouquet Freedom Flor de Mayo’. Una fragància llançada pels perfumistes de la companyia de Juan Roig que es caracteritza per una intensa olor a violetes i flor de maig.

 

La seva ampolla és molt característica, gràcies al color violeta i a un format rectangular que van que destaca sobre la resta de fragàncies en versió 'mini' que ofereix Mercadona, com per exemple la ‘Red Love Flor de Mayo’, la qual es ven en una ampolla en forma de cor vermellós o daurat.

 

 

Comparada amb una fragància de 'Lancôme'

Com acostuma a passar amb les diferents versions d'aquestes fragàncies, la nova ‘Bouquet Freedom’ també es comercialitza a un preu molt assequible, exactament a 1,50 euros, un dels detalls que fa que s'acabi esgotant ràpidament en tots els supermercats de Mercadona. 

 

No obstant això, el que més agrada d'aquesta fragància és la seva aroma, la qual molts comparen amb el de la coneguda marca francesa 'Lancôme'. Concretament, la comparen amb la famosa fragància 'Tresór’, un perfum amb essència fresca, amb tocs florals i afruitats. 

Altres fragàncies d'èxit de Mercadona 

No obstant això, cal recordar que aquesta no és l'única fragància que es pot trobar a Mercadona amb un preu molt assequible. Així doncs, es pot trobar la fragància 'Elección Privada' de Mercadona que equivaldria a 'La Vie est Belle' de Lancôme .

 

Tanmateix, la fragància ‘Rose Nude’ de Mercadona és l'equivalència al perfum de Chloé , així com les conegudes colònies ‘Como tú’, en aquest cas la ‘Como tú Noche’ recorden al perfum ‘Anäis Anäis’ de Cacharel.

Comentaris