rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Pedroche aposta novament per les transparències i sorprèn la nit de Cap d'Any

La col·laboradora de 'Zapeando' ha apostat per una peça que no deixava res per a la imaginació

 

Tots volíem veure-ho, i per a alguns fins i tot s'ha convertit en una veritable obsessió. Des que fa quatre anys Cristina Pedroche ens va deixar a tots bocabadats per escollir un vestit amb transparències per presentar les Campanades amb Frank Blanco, la col·laboradora de 'Zapeando' ha aconseguit aixecar un veritable esdeveniment entorn del seu vestit.

  

  

  

  

De fet, la mateixa Pedroche ha reconegut fa tan sols una setmana en 'El Hormiguero' que ja no es tractava de «menjar-se el raïm», sinó de criticar-la, «per bé o per a mal». «És igual el que faci. Sempre hi ha sorpresa», va dir en aquell moment la presentadora.

 

 

 

Cristina Pedroche amb Alberto Chicote durant les Campanades | Antena 3

 

 

Nova aposta per les transparències

I així va ser, perquè han estat molt pocs les llars que no hagin sintonitzat almenys una vegada Antena 3 per veure com anava vestida la col·laboradora. I, en cas de no haver arribat a veure-ho en directe, tan sols ha fet falta pegar un cop d'ull a les xarxes socials per veure les imatges, i llegir les moltes opinions sobre la seva decisió. 

 

 

Com ja ens tenia acostumats des de les últimes aparicions, Cristina Pedroche ha tornat a decantar-se per les transparències, encara que en aquest cas ha estat una que no deixava res a la imaginació, ni tampoc cap espai a la roba interior. La peça ha estat dissenyada per Hervé, de Pronovias, i recordava molt al que portava en la seva estrena en les Campanades d'Antena 3, fa ja dos anys.

«Si alguna cosa funciona bé, cal repetir»

De fet, Pedroche no va ocultar mai les seves intencions per a la nit de les Campanades. «Si alguna cosa funciona bé cal repetir i intentar millorar encara més, no?», es preguntava la col·laboradora en el seu blog d''¡Hola!', on assegurava que en cap moment va dubtar de la marca que la vestiria aquest any. «Sempre aconsegueix portar la meva idea boja (ja passada pel filtre de Josie) a un nivell màgic», va afegir.


L'elecció de la presentadora per acomiadar el 2017 contrastava, i molt, amb la d'Anne Igartiburu, que va preferir un vestit vermell amb semitransparències, dissenyat per Lorenzo Caprile

 

Anne Igartiburu va apostar per un vestit vermell amb semitransparències | RTVE

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris