rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La moda del serrell torna amb força aquest 2019

Ondulats, súper curts, o llargs i oberts. Algunes actrius com Blanca Suárez, ja s'han apuntat a la moda; descobreix quin és el serrell més adequat pel teu rostre
La tendència per a cabell del 2019 porta diferents classes de serrell | chanel

 

La tendència per aquest 2019 en qüestió de pentinats apunta clarament a un ressorgir dels serrells, aptes per a tota mena de rostres si sabem escollir bé. La idea que els serrells només els poden portar els rostres allargats ha quedat totalment desfasada i ara, qualsevol cara és apte per lluir aquest tall de cabell que rejoveneix i dóna un toc de glamur a qualsevol.

 

Amb tants tipus de serrell però, s’ha de saber escollir bé quina opció quallarà millor amb la nostra cara, ja que aquest tall de cabell és tan especial que és capaç per si sol de ressaltar les nostres faccions, però en cas contrari, si no escollim bé, pot arribar a ocultar-les o inclús canviar-les. Per tal de conèixer bé les opcions que tenim en qüestió de serrells, i així llançar-se a fer-se’n un, vegem primer les 3 formes de portar serrell més populars i habituals que podem trobar:

 

Mini serrells

Els anomenats ‘baby bangs’, són un tipus de serrell finet i molt curt que es comença a veure cada vegada amb més força. Aporta un ‘look’ diferent i original a qualsevol classe de cabell, i de cara l’estiu és dels serrells més frescos que hi ha.

 

El 'baby bangs' és el serrell que arriba fins a la meitat del front | PRADA

 

Aquest serrell cau fins a la meitat del front deixant al descobert les celles, i són molt polifacètics, ja que es poden portar de múltiples maneres: asimètrics, amb cabell curt o llarg, llis o arrissat, etc. Ara bé, s’ha de tenir en compte que aquest tipus de serrell no és apte per a totes les cares, i que a qui més afavoreix és a les dones amb les faccions suaus o la cara ovalada.

 

 

Serrells llargs

Els serrells llargs i amples són el tipus de serrell que més noies s’atreveixen a portar perquè afavoreix la majoria de rostres i no és tan atrevit com el serrell curt que acabem de veure. Aquest és un tipus de serrell que cau per sobre les celles sobrepassant-les a l’altura dels ulls i arribant inclús a les galtes. Es pot dur obert pel mig, recollit a un costat, recte… en ser llargs, tenen moltes possibilitats i a més, és l’estil de serrell amb el qual l'encertes segur, ja que afavoreix qualsevol rostre i és clàssic i atemporal.

 

Els 'maxi' serrells són perfectes per tots els rostres | Xarxes Socials

 

 

Serrells ondulats

Qui va dir que els serrells són exclusius per a dones de cabell llis? Els serrells arrissats i ondulats comencen a aparèixer en les últimes tendències del 2019, aportant un toc sensual a qualsevol fesomia. Això sí, aquest tipus de serrell s’ha de dur el més despentinat i natural possible, només així és quan mostra tot el seu potencial. Les cares rodones i ovalades, són ideals per aquest ‘look’.

 

Ana Arto llueix un serrell ondulat i despreocupat amb un tall de cabell d'estil 'pixie' | Instagram Ana Arto

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris