rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els deu consells per semblar més alta segons la forma de vestir

Caminar amb l'esquena ben recta és el primer pas per semblar més altes, però si amb tot i això no en teniu prou, podeu seguir aquests consells

La roba és un element que depèn de com l'utilitzem pot ajudar-nos a potenciar els punts forts de la nostra figura i corregir els febles. Fent una bona elecció de les peces i combinant-les correctament és possible semblar més prima, més jove, etc. En aquest article he recopilat diferents trucs que us poden ser molt útils sobre com vestir per semblar més altes. Animeu-vos a posar-los en pràctica i sumeu-li uns centímetres de més a la vostra alçada.

 

Monocromàtics i colors foscos

Els looks monocromàtics són ideals per vestir i semblar més alta, ja que creen un efecte òptic que allarga i estilitza la figura. A més, aquest tipus d'estilismes avui dia formen part de les últimes tendències tal com hem pogut veure-ho en les passarel·les i les col·leccions de grans dissenyadors. Si voleu accentuar l'efecte i semblar més altes, aposteu per colors foscos com el negre, el gris, el blau marí, el marró o el verd fosc. Si us agraden els estampats que siguin petits, ja que faran que el vostre cos sembli més llarg que amb un estampat gran. 

 

 

Peces sense massa volum

Dur moltes peces superposades o lluir aquelles amb massa volum, farà que la vostra figura sembli més ampla i, alhora, us veureu més baixetes. Són preferibles les peces que quedin més aviat cenyides al vostre cos, però tenint en compte en tot moment si la roba ajustada afavoreix a la vostra figura o no. Es tracta de buscar un equilibri i portar peces que us facin semblar més altes però atractives al mateix temps. Jugueu també amb les peces que no us quedin a l'alçada de la cintura, sinó una mica més a sota, per altra banda, les peces amb la cintura ajustada (tipus gavardina) faran que el vostre tronc sembli molt més llarg. Encara que no ho cregueu, els vestits llargs que marquin la cintura també poden fer-vos semblar uns centímetres més altes. 


Ratlles verticals

Les peces de ratlles verticals són excel·lents, a més, per crear un 'outfit' diplomàtic molt elegant i amb estil. Com més fines siguin les ratlles més estilitzada es veurà la vostra figura, sobretot, en la part superior. Així que no dubteu a incorporar al vostre vestuari un 'blazer', una camisa o una brusa de ratlles verticals del color que més us agradi. De la mateixa manera que les ratlles verticals estilitzen, descarteu per complet les peces de ratlles horitzontals, ja que eixamplen i escurcen la figura.

 

 

Roba amb ratlles horitzontals. | pantalonesdemoda.netEscot V

Els vestits, camises, samarretes o armilles amb escot en V són peces que també realcen l'efecte visual vertical i ajuden a semblar més alta. Aprofiteu aquest consell especialment en vestits de nit o de festa per aconseguir, a més, un look molt sensual i femení amb un escot més suggerent.

 

Escot V | Sanflex.com


Pantalons i faldilles

Entre tots els models de pantalons que trobem en les tendes, els que donen millors resultats per semblar més alta són els de tall recte, de campana i els pitillos. Renuncieu als pantalons capri de tall a mitja cama, fan que les cames es vegin més curtes i els malucs més amples. També podeu utilitzar pantalons de cintura alta. Encara que els cinturons amb grans cibelles i de colors siguin tendència, per a les que vulgueu semblar més altes millor escolliu els fins. Si voleu que les cames semblin més llargues uns bons shorts acompanyats d'una sabata de taló fara que us vegeu espectaculars. 

 

Uns 'shorts' faran que les vostres cames es vegis més llargues. | Sergi Rovira


Per altra banda, la millor opció en faldilles són les que es porten per sobre del genoll. Aconseguiran que les vostres cames es vegin més llargues, estilitzant la vostra figura al màxim. Les maxi faldilles molt altes de tall també faran que sembleu més altes. 


Abrics

Els abrics són una de les peces que poden fer que us vegeu més esveltes, estilitzades i altes. Són ideals els abrics entallats a la cintura, de tall princesa i amb botons. Aquests últims encara que siguin elements petits, aconsegueixen crear una línia òptica vertical que allarga la part superior del cos, afavorint a la nostra alçada.Calçat

I, per descomptat, unes bones sabates de taló són les nostres millors aliades per semblar més altes. Si voleu anar còmodes i sumar uns centímetres de més a la vostra alçada sense que es noti, podeu recórrer als talons interiors que estan amagats sota les plantilles. Aquesta és una alternativa excel·lent per caminar segura i estilitzar la figura.

Si odieu les sabates de taló teniu l'opció també d'utilitzar sabates planes molt puntiagudes. A més, com més oberta sigui la sabata que porteu, més llarga semblarà la vostra figura. 

 

Les sabates de tacó són les grans aliades. Dur una bossa petita també us ajudarà. | Sergi Rovira

 

Bossa

Porteu una bossa petita, no cometeu l'error d'escollir maxi bosses que us facin semblar poca cosa amb ells posats. Tot i que de vegades, els bolsos grans fan desviar l'atenció i trencar amb la silueta.

 

Les joies i altres accessoris

Millor que siguin de grandària mitjana o petita. Fugiu de les peces de joieria massa grans!

 

Cabell

No és que sigui un truc de moda, però sempre s'ha de tenir en compte. Un tall 'bob' o mitja cabellera farà que sembleu més altes que si en porteu una de llarga. Si us feu recollits, com més alts millor. 

 

Els recollits alts faran que sembleu més altes. | Santi Martorell

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris