rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La faldilla de piquets blancs de Mango que està causant furor

Una de les peces més buscades d'aquesta nova temporada

 

Fa uns mesos, la cadena de roba Mango treia al mercat el famós vestit de la pel·lícula 'Pretty Woman', protagonitzada per Julia Roberts i Richard Gere, convertint-se en un gran èxit de vendes.

 

I és que el característic color marró amb un estampat de piquets blancs destacava per damunt de la resta, ja que recordava al famós vestit que lluïa la protagonista durant una de les escenes més mítiques de la pel·lícula. Es tracta del moment en què la parella acudeix a un partit de polo. Un disseny dels anys 90 que va captivar llavors i ara ha tornat a fer-ho amb més força.

 

Eufòria pels dissenys de ‘Pretty Woman’ 

De fet, diverses marques del món de la moda van apostar fa uns anys per aquest color i estampat, com ho va fer Oysho durant l'estiu passat. Però aquests últims mesos, la marca insígnia d'Inditex, Zara, i el seu major competidor Mango han apostat fortament per llançar al mercat diverses peces que imiten el vestit de ‘Pretty Woman’. 

 

No obstant això, cap d'elles havia causat tal furor a les xarxes socials com una falta de tall ‘midi’ amb botons. Els piquets s'han convertit els reis d'infinitat d'estilismes d'‘influencers’ a Instagram, com ja va succeir amb el vestit de piquets de Zara fa diverses temporades.

 

La faldilla d'èxit de Mango 

Ara, però, el disseny indiscutible que protagonitza tots els ‘looks’ a les xarxes socials és aquesta faldilla de Mango, la qual, i com era d'esperar, està completament esgotada a la pàgina web de la marca de moda espanyola.

 

El seu característic color i estampat, i el seu afavoridor disseny han convertit la faldilla ‘midi’ de color marró amb pigues blanques de Mango —el seu preu és de 29,99 euros—, en la peça estrella de qualsevol estilisme primaveral. No obstant això, i com es pot apreciar en molts comptes d'‘influencers’ a Instagram, aquesta faldilla combina a la perfecció amb una brusa o un jersei de color blanc o cru.

 

 

Faldilla marró de piquets blancs de Mango, per 29,99 euros | Mango.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris