Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El ‘frexting’, la nova moda que arrasa entre les dones per demostrar el seu afecte i augmentar l'autoestima

Es tracta d'enviar imatges entre amigues sense fer referència a una trobada sexual o erotisme, sinó amb la finalitat que les companyes opinin positivament
El 'frexting', la nova moda que arrasa entre les dones | Cedida

 

En la societat actual es posen de moda diferents pràctiques de caràcter sexual o que inciten pràctiques de risc que poden provocar fins i tot la mort. No obstant això, allunyada d'aquests termes, hi ha una nova tendència que està causant cada vegada més partidaris a tot el món, l'anomenat 'frexting'. No obstant això, a diferència del que pugui semblar aquest nom, es duu a terme entre dones, principalment entre millors amigues amb la intenció d'apujar l'autoestima de cadascuna, que permet a les dones sentir-se atractives i segures, segons el portal 'Vanitatis'. En aquest sentit, el 'frexting' tracta d'enviar imatges entre amigues a través de les xarxes socials o de missatgeria sense fer referència a una trobada sexual o erotisme.

Només es practica amb la finalitat que les companyes opinin positivament sobre la figura o el 'look' que s'ha enviat, principalment amb emoticones afectuoses i amb frases d'admiració. Entre amigues es poden enviar fotografies sensuals o en roba interior però sense la intenció de provocar l'altra persona ni de voler cap tipus de pràctica sexual. Alguns mitjans de comunicació asseguren que el 'frexting' és «una demostració d'afecte entre joves heterosexuals» que apuja l'autoestima i dona positivisme a les persones: «És una activitat divertida i que apodera».

Comentaris