rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les increïbles noves peces de Primark per a la primavera que voldràs avui mateix

Els teixits texans, colors pastís i estampats dels vuitanta seran els protagonistes
Entrada d'una botiga Primark | Cedida
 

Primark sap com crear una gran expectativa sobre tots els dissenys que llançarà en totes les seves botigues. El seu compte d'Instagram és la plataforma perfecta per anunciar els pròxims productes que es posaran a la venda informant fins i tot del seu preu i dels països on es comercialitzarà. Però també és expert en deixar desitjosos als qui esperen que arribi les següents temporades, en aquest cas, el bon temps.

  

  

ja ho té tot perfectament muntat per vestir-nos la temporada vinent

Primark ‘Club Mix’

Segons el portal 'Tendencias', la marca 'low-cost s'ha centrat en cinc línies per a la primavera que ve. La primera és 'Club Mix', que es conforma de peces d'estil 90's de la vella escola i l'estil d'institut. Aquí es podran trobar dissenys de colors molt cridaners, texans destenyits, dibuixos animats de l'èpica, entre altres.

Un dels estilismes de la propera col·lecció de Primark | primark
 

L'estil ‘cowboy’ de Primark

Com en cada temporada, l'estil vaquer sempre té cabuda en cadascuna de les col·leccions. Primark llançarà molt aviat, concretament el 17 de desembre, la línia 'Cowboy de mitjanit', composta per peces texanes, camises i peces de quadres, molts serrells i flors silvestres.

Un dels estilismes de la propera col·lecció de Primark | primark

Primark i el groc

El color groc serà l'un dels colors protagonistes la temporada vinent. I es trobarà tant en la versió més cridanera o en tons pastel en vestits o jaquetes, que es combinaran amb altres colors clars i també amb el verd caqui, donant un toc diferent a l'estilisme.

Un dels estilismes de la propera col·lecció de Primark | primark
 

Amb Primark a Asia

La marca 'low-cost' també vol transportar-nos a l'Orient amb el seu 'Asian Wonderland', la seva línia més romàntica on es podran trobar estampats florals, puntes i materials lleugers i delicats. Seran peces que es poden vestir tant en ple estiu com a l'entretemps amb superposició de capes.

Un dels estilismes de la propera col·lecció de Primark | primark
 

Primark ‘Mono Remix’

Els estampats dels vuitanta, com les ratlles en diferents versions i els grans lunars formaran part d'aquesta línia de la col·lecció de Primark. A més es trobaran peces molt lleugeres que pretenen transportar tota la tranquil·litat de l'estiu. Els contrastos en versió monocolor també son el seu punt fort.

Un dels estilismes de la propera col·lecció de Primark | primark  

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris