rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Les 'influencers' llueixen una camisa de Mango que està arrasant

El pantaló a joc també s'està començant a esgotar a la web

 

 

  

Moltes 'influencers' i amants de la moda s'han enamorat d'una camisa que ja s'ha convertit en la peça de roba més desitjada i exitosa del moment. De fet, apareix en desenes d'imatges publicades per aquestes 'it girls' que no s'han pogut resistir a comprar-la. El disseny és de Mango i, en poques hores, s'ha fet viral.

 

 

La camisa està resultant tot un èxit i moltes noies volen lluir aquesta peça de roba que ha aclaparat tot el protagonisme. És de color vermell, té unes marcades costures a contrast i un gran llaç al coll.

 

S'ha convertit en el desig de totes i les botigues s'estan quedant sense existències. De fet, inclús el pantaló a conjunt ha cridat l'atenció de tothom. Es tracta d'un pantaló ample que també és del mateix to vermellós que la camisa.

 

Conjunt de camisa i pantaló amb contrast de costures de Mango, per 39,99 euros cada peça | Imatge de: Mango.

Encara queden existències

La camisa es pot combinar de diverses maneres. Entre les combinacions més populars i habituals trobem noies que utilitzen el blanc i el negre. No obstant això, també hi ha les qui prefereixen anar d'un mateix color i compren el pantaló a joc d'aquesta marca espanyola per anar ideals i ben conjuntades.

 

D'altra banda, també es pot combinar amb qualsevol peça, obrint l'oportunitat a crear diferents estils, així com fan les #Mangogirls. Aquesta etiqueta és utilitzada per donar més visibilitat a aquest conjunt de la marca espanyola, així com a altres peces que es converteixen en les més desitjades.

 

La camisa encara està disponible a la pàgina web de Mango en diverses talles i per un preu de 39,99 €. No obstant això, podria esgotar-se aviat, tenint en compte el gran èxit que ha tingut. Així com està passat amb el pantaló a joc que completa el conjunt i que es pot trobar per 39,99 €, però algunes de les talles ja estan esgotades.
 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris