L'abric groc de Paula Echevarría que es pot comprar a Zara i a Pull&Bear a un preu molt assequible

L'actriu espanyola no deixa de sorprendre amb els seus estilismes
Imatge de Paula Echevarría amb l'abric groc. Getty.

 

Paula Echevarría està vivint un moment complicat a la seva vida. Des que va sortir a la llum la seva separació matrimonial amb el cantant David Bustamante no hi ha hagut aspecte de la seva relació que no hagi causat un gran enrenou mediàtic. No obstant això, ara, a punt de signar els papers del divorci, sembla que la situació s'ha agreujat. És perseguida pels paparazzis a cada lloc on va, ja sigui un restaurant, el col·legi de la seva filla Daniella i fins i tot a l'hospital.

  

 

 

Malgrat tot, l'actriu no ha deixat que aquests mals moments l'afectin, almenys, estilísticament parlant. Últimament els seus ‘looks’ són més arriscats i originals que mai, i sinó que l'hi diguin a un dels seus últims que ha lluït fa uns dies pels carrers de Madrid.

El ‘look’ d'Echevarría

I és que Echevarría va acaparar, sens dubte, totes les mirades amb un estilisme ‘sport’ d'allò més peculiar. Acompanyat d'uns pantalons texans, una clàssica dessuadora verd fosc d'Adidas i unes esportives ‘Stan Smith’, Paula va sorprendre a tots amb la seva elecció per abrigar-se. Concretament, el seu abric súper llarg que li arribava gairebé pels turmells i de color groc.

 

Imatge de Paula Echevarría amb l'abric groc.  | Getty.

 

Encara que molts no estiguin d'acord, es tracta d'una de les propostes estilístiques més seguides per les ‘celebrities’ de tot el món. Per exemple, Amaia Salamanca, Victoria Beckham i fins i tot la primera dama dels Estats Units, Melania Trump, han lluït un abric groc a la seva versió més XXL.

L'abric groc en versió 'low-cost'

En el cas de Paula Echevarría, i tal com ha desvelat ella mateixa a les xarxes socials, es tracta d'un abric de la marca IKKS, el preu del qual ascendeix als 345 euros. No obstant això, no és necessari gastar-se tal quantitat de diners per lluir un abric similar al de l'actriu. Gràcies a les botigues de moda ‘low-cost’ espanyoles, com les del grup tèxtil Inditex, es pot comprar un abric groc molt més barat.

 

Per exemple, a Zara es pot trobar un abric d'efecte pell girada de color mostassa el preu del qual és de 29,95 euros i es pot vestir també per a l'entretemps, tal com han decidit els estilistes de Zara. Però també es pot comprar un abric més casual a Pull&Bear, de color groc i amb doble solapa i butxaques davanteres. Té un preu de 29,99 euros.

 

Abric d'efecte pell girada de color mostassa de Zara, per 29,95 euros. |   Zara.

 

Abric de color groc amb solapa de Pull&Bear, per 29,99 euros. | Pull&Bear.

 

Comentaris