Lidl posa a la venda la seva col·lecció d'Esmara con Heidi Klum i és tot el que necessites aquest Nadal

És apte per a totes les butxaques
Heidi Klum en una imatge promocional de la seva col·lecció de Lidl | lidl

 

 

Lidl està aconseguint grans èxits de venda gràcies a la seva exclusiva col·lecció de moda per a dona dissenyada per la model Heidi Klum. A partir d'aquest passat dilluns 4 de desembre ja s'han començat a comercialitzar als supermercats Lidl de tot Espanya algunes de les peces que conformen la col·lecció d''Esmara by Heidi Klum'.

 

Però la model i Lidl està aconseguint grans èxits de venda gràcies a la seva exclusiva col·lecció per vestir les dones en el seu dia a dia, sinó que ha aprofitat aquestes dates tan assenyalades per crear unes peces 100 € nadalenques per causar sensació durant la nit de Nadal, el dia de Nadal i Cap d'Any. A més, els seus preus no es poden comparar amb els de les altres marques així que el seu èxit és rotund.

 

Tot per 80 euros

En aquest sentit, gràcies als dissenys no superiors als 25 euros, podem arribar a comprar tot l'estilisme complet sense gastar-nos una gran quantitat de diners. És a dir, per uns 80 euros aproximadament podrem vestir de cap a peus amb els dissenys de Heidi Klum gràcies a Lidl i anar a l'última moda amb els seus dissenys on brillants, lluentons i el pèl sintètic són els protagonistes.

 

El vestit de lluentons de Lidl 19,99 euros | lidl

 

Caçadora de pell 24,99 euros | lidl

 

Bossa de ma per 11,99 euros | lidl

 

 

També es poden trobar sabates. Concretament són unes sandàlies de plataforma de color negre amb brillants, amb un preu que tampoc superaria els 25 euros.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris