rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

L'original abric amb truc de Zara que us encantarà

Zara s'ha 'inventat' el plumífer amb tirants interiors per portar-lo literalment penjat

Fa uns dies us parlava del vestit polèmic de Zara, però s'ha de reconèixer que aquest gran monstre de la moda és un dels pioners creant i dissenyant roba. Ara amb la nova moda de portar la jaqueta només amb les mànigues posades i deixar l'espatlla al descobert (no em pregunteu perquè, però segons he llegit a la revista Elle això ara està triomfant), Zara ha creat un plumífer amb tirants interiors perquè us sigui senzill sumar-vos a aquesta febre sense perdre la jaqueta (ni la dignitat). D'aquesta manera la podreu portar literalment penjada, és una jaqueta que amaga un secret interior: uns tirants perquè us la pengeu fent l'efecte jaqueta caiguda, però estalviant-vos els inconvenients que aquesta moda comporta. La trobareu a un preu per 69,95 €. 

 

Plumífer de Zara amb tirants | Zara

De totes maneres, si us he de ser sincera, jo li trobo un altre avantatge a aquesta jaqueta, i és que de vegades ens veiem obligades a dur-la a la mà perquè en aquell moment fa calor, i entre el bolso, la jaqueta, les altes temperatures i tot plegat, semblem un «vaixell de càrrega» a punt d'entrar a port. Doncs bé, la solució de penjar-se la jaqueta a l'espatlla és ideal: no molesta, no fa calor i a més no cal carregar-la amb les mans. 

 

Kim Kardashian se suma a la moda de deixar l'espatlla descoberta | Cedida.

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris