rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mango ven el vestit més famós de la pel·lícula 'Pretty Woman'

Es considera la còpia més exacta del disseny original
Mango és una de les marques que han apostat per llançar aquest tipus de disseny. | Cedida

 

Hi ha pel·lícules i sèries de televisió que marquen un abans i un després i acaben influint en la indústria de la moda, servint d'inspiració a grans dissenyadors i a nombroses marques. Diversos dels estilismes d'una de les pel·lícules més famoses, ‘Pretty Woman’, han servit a moltes marques perquè aquestes dissenyin peces que recorden, fidelment, als dissenys que lluïa Julia Roberts.

 

De fet, ara, a les botigues de Mango i a la seva pàgina web ja es pot trobar un vestit marró amb pics blancs que representa completament l'essència i estil de Vivian en una de les escenes més recordades de ‘Pretty Woman’, concretament quan la protagonista i Richard Gere —Edward Lewis a la pel·lícula— van a un partit de polo.

El mític vestit de llunes de Vivian a la pel·lícula 'Pretty Woman'. | CatalunyaDiari.cat

La còpia més real del disseny

Aquest disseny de Mango emula l'estilisme de la pel·lícula però amb algunes variacions, com el tall del vestit i el teixit —es diu que l'original era de seda—les mànigues, que aquestes són curtes i caigudes, i l'estampat, que és de pics però no tan dispersats com el vestit original.

 

Vestit clapejat midi de color marró de Mango, per 39,99 euros |  Mango.

 

Actualment, aquest disseny de Mango està disponible en múltiples talles per un preu de 39,99 euros i pot ser que acabi penjant el cartell d'esgotat si segueix la mateixa destinació que els seus predecessors del seu principal competidor, el gegant tèxtil Inditex. A més, aquest disseny és el que més s'assembla al vestit que va lluir Vivian.

Inditex també el va versionar

L'estiu passat, Inditex va dissenyar per a la seva marca de llenceria Oysho un vestit també de color marró amb llunes blanques que recordava al de Julia Roberts. Aquest model, el preu del qual era de 29,99 euros, va aconseguir vendre's per complet, el mateix que va succeir amb un altre vestit que mesos abans va llançar Zara, el qual es va convertir en un èxit de vendes.

 

Vestiti midi d'Oysho | Oysho

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris