TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

URGENT

🚨 Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

Marta Ortega aconsegueix que el seu vestit de Zara sigui el més desitjat

El vestit no va triomfar fins que el va lluir la filla de Amancio Ortega | Ara, les dues versions en diferents colors s'han esgotat

 

Molt sovint alguns dissenys de moda 'low-cost' es posen de moda només perquè els porten diferents 'influencers'. Passa molt amb alguna de les peces d'Inditex, Primark o H&M, les clientes acostumen a comprar més aquella roba que trien també les expertes en moda, encara més quan el seu preu és més que assequible.

 

Amb una de les marques que més habitualment passa això és amb Zara. La seva roba l'han portat tot tipus de personalitats importants, fins i tot membres d'algunes famílies reials com és el cas de la reina Letícia o la Duquesa de Cambridge, Kate Middleton. Una altra de les persones que posa de moda tot el que porta és Marta Ortega.

 

Marta Ortega a París amb un vestit de Zara

La filla d'Amancio Ortega llueix, en moltes ocasions, dissenys de les marques que són propietat del seu pare, però aquesta ha estat la primera vegada que una d'aquestes peces té tant d'èxit. La jove va aparèixer a la desfilada d'Alta Costura de Valentino a París amb un disseny de Zara, un vestit que ha triomfat.

 

Es tracta d'un vestit atrevit, per no passar desapercebuda, de color blanc amb serrells i amb un escot 'halter' amb el qual mostrava completament la seva esquena. Un look que va enamorar a molts i que també va sorprendre en saber-se que es tractava d'un disseny de Zara.

 

Les dues versions del vestit de serrells amb escot 'halter' més desitjat de Zara | Cedida

 

Dos colors, mateix èxit

El fet que fos Marta Ortega qui portés el vestit va fer que una gran quantitat de persones, especialment amants de la moda, veiessin el disseny. Això va acabar provocant que s'esgotés de moltes de les botigues i de la pàgina web de la marca en poca estona. Potser un dels motius va ser que el vestit estava de rebaixes. Mentre que en un primer moment es va posar a la venda per 79,95 euros, quan Marta el va portar tenia un preu de només 15,99 euros. De fet, encara va ser més rebaixat i es va arribar a poder comprar per 9,99 euros.

 

Una de les coses que més criden l'atenció és que Zara, veient el gran èxit, va decidir posar a la venda un altre disseny idèntic però en un color diferent, un blau grisenc que, tot i que no estava rebaixat, també es va esgotar en pocs minuts.

 

Triomfant entre les 'influencers'

Després d'haver-se esgotat, són moltes les persones que esperen ansioses que es torni a posar a la venda. L'espera es deu fer encara pitjor quan han de veure contínuament altres 'influencers' amb el mateix vestit, i és que són moltes les que ara el llueixen i comparteixen imatges a les xarxes dels seus looks.

 

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris