rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Mercadona ofereix dos nous gels d'edició limitada per netejar-se les mans sense passar-les per aigua

Els envasos són petits i es poden portar a qualsevol lloc per tenir tot el dia les mans netes
Els dos nous gels per netejar-se les mans de Deliplus, en color taronja i groc | mercadona

Molts dels productes de Mercadona han triomfat i s'han convertit en imprescindibles per als clients. En la majoria d'ocasions, són productes de bellesa, de cosmètica i per cuidar-se. La crema Sisbela és una de les més exitoses gràcies a la seva funció com un agent antienvelliment. A més, les expertes i blogueres també destaquen el maquillatge i els xampús de la cadena.

 

Una de les noves apostes és redissenyar i millorar alguns dels productes clàssics, així com han fet amb els gels de dutxa, i ara volen innovar amb uns gels per netejar-se les mans de la marca Deliplus.

Nous gels per netejar les mans

Es tracta d'uns gels que et permeten netejar les mans sense passar-les per aigua, els quals ja van comercialitzar en color blau i rosa. Cadascun té un aroma diferent i la seva petita mida et permet portar-los a qualsevol lloc.

 

Sembla que la cosa els hi va bé perquè acaben de treure els mateixos gels, però ara en color taronja i groc. Són d'edició limitada i un té aroma de fruites, incloent-hi els cítrics, la papaia, el mango, el préssec i la poma; mentre que l'altre és de vainilla i et transmet un aroma dolç, caramel·litzat i floral.

 

Mans netes les 24 hores

El producte està pensat per mantenir les mans ben netes durant les 24 hores del dia i gràcies a l'àloe vera, la glicerina i l'extracte de raïm i llima que conté les mans s'hidraten i es calmen. A més, els gels també actuen com un antioxidant i porten vitamina E.

 

Una de les millors característiques és que es pot portar a qualsevol lloc perquè són envasos petits i així pots netejar les teves mans quan vulguis i, fins i tot, pots suavitzar-les i perfumar-les. El gel es pot aplicar en qualsevol tipus de pell, inclús en nens i nenes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris