rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les «mitges de pot» que utilitzen les famoses

Ja fa un temps que són al mercat i la gent en parla meravelles d'aquest maquillatge corporal

Voleu saber el secret de les cames perfectes que llueixen Anne Hathaway, Cate Blanchett, Pamela Anderson, Rihanna i Gwyneth Paltrow en les catifes vermelles?

 

Es diu Skintight Bodi Lotion, de Prtty Peaushun, i es refereixen a ella com la seva «crema miraculosa». I no és per a menys. Es tracta d'una espècie de maquillatge corporal que va crear una maquilladora d'artistes de Los Angeles, Bethany Karlyn, perquè els seus clients posessin en els «photocalls» sense mitges, ja que no són compatibles amb els flaixos de les càmeres.

 

Famoses que utilitzen aquest producte. | Cedida
 

Aquest «miracle cosmètic» és una loció corporal amb unes subtils partícules reflectores de la llum que donen a la pell una lluentor espectacular i molt afavoridora. I a més, dissimula visualment les imperfeccions. Realment substitueix les mitges —menys en el fet de treure'ns fred—, i no taca la roba perquè el color és molt subtil.

 

Hi ha cinc models: plain (no té color i és perfecte si ja teniu les cames bronzejades), light (to beix molt clar), médium (com a daurat), dark (lleugerament bronzejat) i deep dark (la millor opció si esteu blanques i voleu semblar morenes).

 

Tonalitats del Skintight Bodi Lotion, de Prtty Peaushun | Cedida

 

Encara que es va crear per a les cames, es pot aplicar per tot el cos —queda espectacular en braços i esquena—, i fins i tot és ideal per utilitzar en la tècnica del «body contouring». És a dir, que es pot usar per esculpir el cos, donant aquest color més fosc a les zones que es vol enfonsar òpticament. Per exemple? Modelar la panxa, aplicant color fosc en els laterals, on els abdominals oblics, i a cada costat dels abdominals rectes.

 

També podeu posar-vos una mica d'aquest producte a les galtes, per potenciar els pòmuls; sota les celles, per «aixecar» les parpelles; sota el maquillatge, per igualar el to de la pell; o barrejat amb la base de maquillatge, per donar lluminositat.

 

Les versions en color queden genial sobre la pell ja una mica bronzejada (sigui natural o amb autobronzejador), perquè intensifiquen el to i aporten un extra de lluentor quan s'ha tornat mat. Podeu comprar aquest producte per 49 euros —un pot de 236 ml— a Ikonsgallery.com.

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris