Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un nou vestit de Zara s'esgota en només 6 dies, després d'haver-se reposat diverses vegades

El motiu del seu èxit és un autèntic misteri
Vestit estampat amb garses de Zara, per 29,95 euros | Zara

 

Quan una famosa o ‘influencer’ llueix una peça, aquesta acaba convertint-se en un producte estrella i s'esgota en qüestió d'hores. De fet, ja ha passat infinitat de vegades amb les espanyoles Sara Carbonero o Paula Echevarría i amb infinitat de dissenys, sobretot ‘low-cost’, de Zara, Mango, H&M i Primark. Que una famosa vesteixi roba assequible és un plus perquè aquestes marques aconsegueixin vendre molt més.

 

Així doncs, aquestes peces s'acaben convertint en objectes de gran desig entre el públic, com l'estilisme d'Echevarría on on combinava un vestit morat d'H&M asimètric i uns botins fúcsia. No obstant això, aquesta última vegada ha succeït una cosa bastant estranya amb una peça de la marca insígnia d'Inditex Zara.

Només 6 dies disponible

Segons apunta la revista ‘Elle’ hi ha un vestit de Zara que ha aixecat un enorme interès entre els clients de la marca espanyola, però, aquesta vegada, sense conèixer-se el motiu. Es tracta d'un vestit d'entretemps, curt i de màniga llarga, que destaca per ser de color turquesa amb estampat floral i garses i amb uns petits volants a la cintura.

 

Vestit estampat amb garses de Zara, per 29,95 euros.  |  Zara.

 

Segons sembla, des que es va llençar al mercat, concretament el dijous de la setmana passada, cadascuna de les talles d'aquest vestit s'han esgotat. És més, cada vegada que s'han anat reposant existències s'han venut a un ritme vertiginós. És per aquest motiu que actualment —almenys mentre s'escriuen aquestes línies— el vestit està completament esgotat.

Els possibles motius del seu l'èxit

El motiu del seu èxit és un autèntic misteri. No obstant això, podria ser que fos pel seu preu de 29,95 euros, pel seu estampat que fa pensar en la tan desitjada primavera, o per ser un disseny molt versàtil per a múltiples ocasions, ja sigui per al dia a dia, una sortida nocturna o fins i tot per a alguna celebració especial, com una comunió o bateig.

 

Pot ser que després d'aquest gran èxit de vendes, aquest vestit acabi sent el protagonista dels propers estilismes a les xarxes socials. Tampoc se sap si més endavant Zara tornarà a posar a la venda més unitats, doncs lamentablement, no es troba el famós cartell de ‘coming soon’ al costat de les talles, anunciant la seva tornada imminent.

Vestit estampat amb garses de Zara, per 29,95 euros.  Zara.
Comentaris