Paula Echevarría també es vesteix de Primark i Stradivarius a les xarxes socials

L'actriu espanyola ha compartit amb els seus seguidors un dels seus últims estilismes, on mostra cadascuna de les peces i desvetlla on les ha comprat

 

Fa uns dies, i com és habitual, l'actriu espanyola Paula Echevarría va decidir mostrar un dels seus últims estilismes d'aquest recentment estrenat mes de desembre. L'exdona de David Bustamante va aconseguir cridar l'atenció dels seus seguidors amb una jaqueta de punt amb brodats ètnics i pèl arrissat sintètic, el preu del qual ascendeix als 189 euros. No obstant, les peces que han arrasat són les més barates del seu ‘look’.

 

Echevarría va decidir vestir sota aquesta jaqueta un jersei de coll alt de color negre, una de les peces bàsiques del moment, que malgrat ser un clàssic tots els hiverns, aquest 2017 s'ha convertit en el gran descobriment per transformar grans estilismes. Fins i tot la reina Letícia ha fet ús d'ells donant-los protagonisme, igual que moltes famoses i 'it girls' del moment.

En el cas de Paula, com ella mateixa va explicar al seu blog de la revista 'Elle', 'Tras la pista de Paula', va triar un jersei bàsic de la signatura ‘low-cost’ Primark. I és que tots els seus seguidors no ho sabien però l'actriu també compra allí peces ideals i que tenen un preu molt reduït, com és el cas del seu jersei de coll alt que té un preu de 12 euros, segons el model.

.

Però l'ex de Bustamante no només va apostar per aquesta peça ‘low-cost’, sinó que va anar directament a Inditex per aconseguir el complement del qual encara no s'ha separat aquestes últimes setmanes, el barret. Concretament és un barret d'Stradivarius de gran solapa i copa arrodonida. Aquest model encara es pot comprar a la pàgina web d'Stradivarius per 19,95 euros.

 

Jersei de coll alt de color negre de Primark | primark

 

Barret negre de vellut de Stradivarius | stradivarius

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris