rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Primark incendia les xarxes socials amb les seves noves sabatilles de llames

Més de 6.000 clients ja han quedat meravellats amb el producte, que ha aconseguit més de 134.000 ‘likes’ a Instagram
Establiment de Primark, la cadena de roba i complements ‘low-cost’ de moda | Cedida

 

La popular firma Primark, amb una gamma de productes variats amb costos baixos i que destaquen pel seu disseny peculiar i original —per exemple, ofereix un ampli ventall de complements i peces de roba de Harry Potter, els Minions o Disney, entre altres—, altre cop ha deixat bocabadats els clients i els fans que té arreu del món, gràcies a una creació espectacular.

 

  

Els dissenys de la marca no només destaquen per incloure elements de personatges o sagues famoses, sinó que també són molt remarcables perquè, en alguns casos, estan basats en bèsties fantàstiques, com ara els unicorns.

 

 

  

Tots aquests dissenys tan especials i particulars que han fet les delícies de molts seguidors de la firma impregnen productes tan diversos com pijames, sabatilles d’estar per casa, roba interior o, fins i tot, granotes per tal de disfressar-se d’unicorn. A més, com s’ha vist recentment amb altres llançaments, les temàtiques dels flamencs també són molt populars i agraden a moltíssima gent. I, finalment, arribem al tema més viral fins ara, tal com han clamat més de 134.000 persones a la xarxa Instagram: les llames.

  

 

 

El triomf de les llames

En aquesta imatge es pot observar de manera precisa el número de ‘likes’ que ha aconseguit obtenir el missatge en què Primark anunciava, fa poc, l’imminent llançament d’aquest article tan original en un gran nombre dels seus establiments d’Europa. Les exitoses sabatilles tenen l’aspecte d’unes simpàtiques i dolces llames, amb el seu pèl suau i guarnides amb unes garlandes que les fan ser un dels objectes més singulars i populars entre tots els seguidors de la firma.

  

A Espanya les pots aconseguir per 10 euros

La publicació on s’anunciava el pròxim llançament de l’article ha multiplicat per tres els ‘likes’ respecte d’altres vegades, i més de 6.000 fans de la marca ja poden gaudir d’aquestes sabatilles de llama tan bufones, enamorats de la seva nova adquisició. Segons la marca, les sabatilles estaran a la venda per 10 euros i els clients que desitgin obtenir-les les podran comprar als establiments espanyols de la firma —i també als de França, d’Itàlia i de Portugal, entre altres.

Precedents d’aquest èxit

Aquest article no és el primer que triomfa de manera tan significativa: en ocasions precedents, altres sabatilles d’estar per casa havien triomfat entre els seguidors de la firma —tant d’Espanya com de l’estranger.  Per exemple, les espardenyes de la tassa Chip, un personatge adorable del llargmetratge d’animació ‘La Bella i la Bèstia’ de Disney ja havien aconseguit causar furor, així com les del famós ren Rudolf durant la campanya de regals de Nadal o les de la bufona gateta Marie que apareixia a la coneguda pel·lícula ‘Els Aristogatos’.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris