rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La princesa Elionor brilla amb un pentinat molt pràctic i afavoridor

La primogènita dels reis espanyols sempre aposta pel mateix estil
La petita Elionor a l'entrega del 'Toisón de Oro' | Cedida

 

La princesa Leonor llueix sempre, sense excepció, el mateix pentinat. L'acte solemne del 'Toisón de Oro', on la princesa va rebre ahir un premi a mans del seu pare, va servir per veure altra vegada l'inconfusible pentinat de la princesa.

 

L'acte, però, demanava a crits un pentinat de gala. I és que amb aquesta distinció, l'hereva del tron reial s'introdueix de forma oficial a la vida institucional, les tradicions i els deures de la corona espanyola. Aprofitant l'ocasió, doncs, la petita lluïa un vestit blau cel, amb un coll quadrat i màniga francesa.

 

 

Aquesta, a més, anava equipada amb la marca Pretty Ballerinas. El ‘look’, com no podia ser d'altra manera, acabava amb les dues trenes d'arrel que ja s'han fet tant i tan peculiars. 

 

El motiu de les trenes

Molt pocs saben el perquè de les 'eternes' trenes de Felip i Letícia. Ara, però, la periodista María Baras de Cheska ha relatat a la revista espanyola 'Hola!', ha explicat que l'ús de les trenes es deu, bàsicament, a la voluntat d'oferir «un aire dolç i infantil» mentre segueixen sent nenes.

 

Imatge de la trena lateral d'Elionor | Cedida

 

«És un pentinat molt encertat, que permet veure la cara de la menuda», ha afirmat la periodista citada anteriorment mentre afegia: «És molt ordenat, però alhora perfecte per a una nena, dolça i molt afavoridor».  

 

Així mateix, aquesta ha revelat una altra de les claus d'aquest: «És perfecte perquè les trenes mai es despentinen i, a més, mantenen l'estilisme de les petites».  

La cara de les menudes, al descobert

Aquest és un altre dels grans motius pels quals Letícia escull aquest tipus de pentinat per a les seves petites. L'estil, de fet, permet tenir sempre la cara neta i completament clara, quelcom que permet que les princeses sempre llueixin la millor de les seves cares. 

 

Les princeses, amb el mateix pentinat | Cedida

 

Han estat moltes les ocasions en les quals les princeses han lluït aquest pentinat. De fet, en actes de vital importància per la reialesa com la Primera Comunió d'Elionor, la celebració de la Festa Nacional del 12 d'octubre, la coronació oficial del seu pare, el rei Felip VI o el darrer acte del 'Toisón de Oro', la princesa ha lluït aquest tipus de pentinat tan lloat.

Comentaris