rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La revolució de les compres en línia arriba amb Shopping Nostrum

Descobriu algunes de les ofertes que us ofereix la web www.shoppingnostrum.cat

Fa uns dies em van passar l'enllaç de la web de compra on-line ShoppingNostrum, un portal que vol promocionar la venda en línia dels comerços de Tarragona on podeu comprar productes de primera qualitat a preus rebaixats. És una web de compres que actualment està creixent i la seva idea és força interessant, ja que dóna suport a petits comerços que per als motius que siguin no disposen de servei de venda en línia. Aquest tipus d'iniciatives sempre m'han agradat i he volgut fer una tria de productes que em semblen interessants i que crec que a molts de vosaltres us pot ser útil.

 

Web ShoppingNostrum.cat | Catalunyamoda

 

Començaré per la secció d'òptica, on podeu trobar muntures d'ulleres de vista i de sol amb interessants descomptes, lents de contacte de colors, i fins i tot unes ulleres de vista horitzontal (específiques per facilitar la lectura horitzontal, quan esteu al llit o al sofà).

 

A la secció de moda, hi ha una mica de tot, sobretot de festa i cerimònia, potser destacaria aquest vestit de festa de la firma Nati Jiménez, una empresa que el seu procés de producció es realitza íntegrament a Espanya i que fa que puguin oferir una excel·lent qualitat a uns preus correctes. També disposen d'una secció de moda infantil on podeu gaudir de diferents descomptes amb roba d'hivern per a nens. 

 

A la secció de sabateria i complements també hi podeu trobar alguna cosa interessant com per exemple aquest original bolso de color negre i fúcsia, aquestes sabates negres de niló i strass o aquest maxi collaret amb serrells. També hi trobareu la secció de perfumeria i cosmètica  on podreu comprar una pila de productes de la firma Kérastase i les famoses planxes GHD.

 

A part, disposen també de moltes més seccions, com la de l'alimentació on compten amb els millors preus en productes de grans marques, i tenen proveïdors i productors que ofereixen els seus productes únics, els quals no podreu trobar amb molta facilitat en qualsevol altra botiga. Actualment s'ha unit a ells el Mercat de Tarragona, on reparteixen per a tota la ciutat.  Us animo que feu un tomb per la web de ShoppingNostrum i gaudiu d'aquesta experiència interessant. 

 

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris