rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S'exhaureix la bossa de mà amb purpurina de Zara, perfecte per lluir amb qualsevol ‘look’

El complement ha causat sensació entre els fans de la marca gràcies a un preu d'allò més assequible
Imatge de la façana d'una botiga de Zara | Cedida.

 

Zara és d'aquelles botigues que sorprèn els fans més acèrrims de la moda gràcies a la seva gran relació qualitat preu. Si bé és cert que la competència amb Primark, Mango, Zara o H&M és potent, també ho és que Zara ha saltat darrerament a la palestra per una bossa de mà ideal per completar apuntalar qualsevol estilisme aquesta primavera i estiu. 

 

Tot i que el mercat és ple de múltiples bosses de mà, aquesta ha estat tot un èxit gràcies a la seva enorme originalitat i l'èxit ha arribat a ser tan rotund, que l'article ja s'ha exhaurit

La bossa de mà de Zara, per només 25,95 euros | Zara.

 

Zara arrasa amb la seva bossa purpurina

El model s'ha esgotat ràpidament. Si bé és cert que aquest va sortir al mercat fa un parell de mesos, també ho és que la gran repercussió i impacte que ha tingut l'article han fet d'aquest una peça molt preuada. Tant és així, que malauradament ja no el podem trobar.

 

El cert, però, és que s'ha exhaurit a la pàgina web. Tot i això, no es descarta que la bossa es pugui trobar encara a les botigues de Zara. 

 

La bossa, finalment, ha destacat entre la resta per la seva forma completament quadrada, el seu material rígid completament transparent, i la purpurina que envaeix tot el model. En moure la bossa, d'altra banda, la purpurina es mou d'un costat a un altre. 

Ideal per 'looks' de convidada

El disseny és ideal per lluir sobretot en bodes o altres cerimònies. A favor del complement, s'ha d'esmentar també que aquest té un preu de 25,95 euros, que el fa més assequible que mai. 

 

La bossa en qüestió de Zara per només 25 euros |  Zara.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris