Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

«Suprella», l'invent d'una empresa jove de Berlín que està triomfant

Es tracta d'un paraigua que s'obre al revés, fet de materials de qualitat i de producció respectuosa amb el medi ambient

Molts de nosaltres hem viscut episodis nefastos portant el paraigua: des de quedar-nos xops a l'hora d'entrar al cotxe, faltar-nos mans per escriure al mòbil o que se'ns l'endugui el vent. Doncs bé, aquesta empresa sembla que posarà fi a alguns d'aquests amargs episodis amb el seu invent. El seu paraigua està confeccionat amb els millors materials, i està pensat per facilitar-li la vida al seu propietari. No us ho creieu? Doncs mireu aquest vídeo:

 

 

És resistent a les tempestes  

El «Suprella» és dues vegades més fort que un paraigua normal, per tant és capaç de plantar cara a condicions tempestuoses, fent-lo el paraigua, segons els seus creadors, més resistent que hàgim vist mai. 

  

Resistent als raigs UV

També es pot utilitzar per resguardar-se del sol. Cap radiació d'UV nociva us podrà tocar sota el «Suprella».

  

Nanotecnologia 

El «Suprella» és recobert amb nanotecnologia, així que la pluja només rodola fora i no absorbeix al material.

  

He estat investigant i podeu comprar el Suprella directament a la seva web a partir de 45 € i si no per Amazon hi he trobat una rèplica chinesa per 18'99 €. Que gaudiu de la pluja!

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.