Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Zara esgota la versió 'low-cost' de les botes de purpurina de Chanel

Inditex ja té planejat llençar un altre cop les botes inspirades en la marca francesa

 

La marca francesa Chanel va deixar a tot el públic de la seva desfilada per la nova col·lecció primavera-estiu 2018 amb la boca oberta. El motiu va ser el calçat que lluïen les seves models i que han acabat causant furor. Malgrat els exclusius i insuperables dissenys de luxe de Chanel, totes les expertes de moda es van fixar en un únic detall: les botes altes amb purpurina de color platejat que completaven molts dels estilismes d'aquesta desfilada.

 

De fet, moltes també es van atrevir a lluir-les pel carrer, com es va poder comprovar durant les setmanes de moda, com per exemple, Anna Dello Russo, Blanca Miró o Pauline Ducreut, entre moltes altres, segons ha publicat la revista ‘Harper’s Bazzar’. Un calçat que es caracteritza per la seva canya recta, el taló 'midi', la puntera negra tan característica de les sabates de la marca, i sobretot molta purpurina

 

La versió 'low-cost' d'Inditex

No obstant això, aquest tipus de calçat només estan a l'abast d'algunes afortunades, ja que el preu d'aquestes botes de Chanel és de 1.400 euros a la seva pàgina web. I és que aquest tipus de dissenys de la marca francesa, com de moltes altres de luxe, acostumen a tenir aquests preus tan elevats. 

 

Per sort, les amants d'aquestes botes de la marca francesa també podran lluir-les gràcies a Amancio Ortega, qui ha dissenyat, com acostuma a fer, una versió 'low-cost' d'aquest exclusiu calçat de Chanel. Així doncs, ja es pot trobar a les botigues Zara, així com a la seva pàgina web, un model de botes amb el mateix taló 'midi' i amb purpurina platejada. 

 

Botes taló 'midi' estil 'glitter' de Zara, per 49,95 euros |  Zara.

Zara torna a causar furor 

La versió de Zara només presenta dues i petites diferències amb les de Chanel: no porten la puntera negra i són molt més assequibles. I és que les sabates d'Amancio Ortega tenen un preu de 49,95 euros. Tanmateix, el seu gran semblant ha provocat, com era d'esperar, que s'acabessin esgotant en molt poc temps cadascuna de les talles d'aquesta bota, des del 35 fins al 42.

 

No obstant això, sembla que Inditex ja té planejat llençar un altre cop les botes inspirades en Chanel, doncs com es pot apreciar a la pàgina de compra ‘online’ de Zara, apareix el cartell de ‘coming soon’, alertant que molt aviat tornaran a estar disponibles.

 

Comentaris