rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Zara posa a la venda el model d'ulleres 'cat eye', les més desitjades per les famoses

Es tracta d'un dels complements més simbòlics dels anys 60

 

A hores d'ara ja ens creiem cadascuna de les tendències que van sorgint de forma esporàdica a les xarxes socials. Si parlem d'ulleres de sol, al llarg dels anys s'han anat portant models de tot tipus de formes de muntura, colors dels vidres i materials. Ara s'està convertint en tendència absoluta portar les ulleres de sol ‘cat eye’, les mateixes que va lluir Audrey Hepburn a ‘Desayuno con diamantes’ i també Marilyn Monroe o Elizabeth Taylor.

 

I és que aquestes ulleres, que es caracteritzen per ser de muntura triangular, de pasta i bastant gruixudes, han tornat per ser el complement més ‘trendy’ del moment. El passat estiu ja es van començar a veure aquestes ulleres ‘cat eye’ a les xarxes socials de la mà de diferents ‘it girls’ i per descomptat de models com les germanes Bella i Gigi Hadid.

 

Les ulleres dels anys 60

Elles van trobar en aquestes ulleres l'accessori perfecte per completar tots els seus ‘looks’, triant els colors blanc, vermell i negre com els predilectes. Concretament, el disseny que més s'ha lluït ha estat el de la signatura Le Specs, que ofereix les seves versions actualitzades d'aquestes ulleres que van causar sensació als 60 entre les dones nord-americanes.

 

De fet, a la pàgina web de Le Specs es poden trobar infinitat de models d'aquestes ulleres de sol, ja siguin de colors més clàssics i minimalistes o més arriscats, com les ulleres de color rosa xiclet, amb muntura transparent i vidres de colors, entre altres versions. El seu preu aproximat és de 105 euros.

 

Inditex ho torna a fer

La gran sensació que han causat aquests dissenys ha estat un dels causants que el gran grup tèxtil Inditex hagi decidit apostar per elles a la seva última col·lecció. Així doncs, a Zara es poden trobar les ulleres ‘cat eye’ disponibles en diversos colors per un preu de 15,95 euros. Concretament es poden comprar amb la muntura de color negre, vermell i marró amb estampat de lleopard, i prometen convertir-se en un autèntic èxit de vendes.

 

Ulleres de sol 'cat eye' de color negre de Zara, per 15,95 euros |  Zara.
 
 
Ulleres de sol 'cat eye' de color marró de Zara, per 15,95 euros  Zara.
 
 
Ulleres de sol 'cat eye' de color vermell de Zara, per 15,95 euros | Zara.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris