Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Zara s'apunta a la moda dels dissenys amb ganxet multicolor

El jersei en qüestió té un preu de 29,95 euros | Altres firmes de luxe també han apostat per aquest tipus de creacions, encara que poden arribar als 1.000 euros

 

Molts dels teixits i brodats que crèiem que havíem deixat en l'oblit fa diverses temporades, han tornat aquesta tardor-hivern amb més força que mai. La rebeca, que estava apartada en un racó de l'armari, s'ha alçat com la peça estrella de l'entretemps, i ara, amb la ment posada ja en les noves adquisicions per a aquests pròxims mesos, algunes marques de moda han decidit aportar un toc diferent de les seves peces incorporant un element molt original, el ganxet en la seva versió multicolor. Un dels dissenys que està causant sensació i que ha incorporat aquesta tècnica és la firma de luxe J. W. Anderson, on es pot trobar una dessuadora amb les mànigues de punt de ganxet en múltiples colors. Aquesta peça està a la venda per un preu de 1.140 euros.

 

 

Però no obstant això, altres 'influencers' no han dubtat en apostar per un altre tipus de dissenys amb el ganxet i fins i tot s'han decantat per vestir una peça molt més assequible. Estem parlant d'un jersei de punt d'estil 'oversize' de color negre amb un gran brodat de punt de ganxet multicolor a la part frontal signat per Zara. Aquest disseny d'Inditex només costa 29,95 euros, una gran diferència en comparació amb el de J. W. Anderson, que permet també seguir amb aquesta moda —passatgera— que omple els carrers de colors.

 

 

Jersey Oversize Crochet de Zara por 29,95 euros | Zara

 

Comentaris