ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Zara versiona les famoses sandàlies d'Hermès per només 25 euros

Les sandàlies 'Oran' de la marca Hermès tenen un preu aproximat d'uns 480 euros

 

L'estiu passat es va poder veure com gran part de les 'influencers' mundials lluïen el mateix parell de sandàlies. Blogueres espanyoles com Paula Ordovás, la fundadora de 'My Peer Toes', o Belén Hostalet no van poder resistir-se a l'encant d'aquest calçat de luxe. 

 

Es tracta de les sandàlies 'Oran' de la prestigiosa marca parisenca Hermès. I és que el seu clàssic i simple disseny va ser un dels grans èxits de l'estiu passat. Es caracteritzen per tenir la part davantera en forma d'H, representativa de la marca. 

 

L'èxit de les sandàlies d'Hermès

No obstant això, i malgrat convertir-se en el gran 'hit' de l'estiu passat, el seu alt preu va convertir-les en inaccessibles per a moltes persones. I és que com acostuma a passar amb tots els dissenys de luxe, el seu preu és extremadament elevat, concretament de 480 euros.

 

Un dels models de les sandàlies 'Oran' d'Hermès. | Hermès.

 

Un any després, els desitjos de moltes compradores i seguidores de tendències s'han fet realitat després de descobrir la versió ‘low-cost’ d'aquestes sandàlies d'Hermès. Per menys de 30 euros pot convertir-se en el calçat preferit d'aquest estiu gràcies als tres dissenys de la signatura ‘low-cost’ de més èxit, Zara.

La versió 'low-cost' de Zara 

Així doncs, i entre les novetats pel que fa al calçat de la marca insígnia d'Inditex es poden trobar tres models en tres colors diferents que emulen les característiques de la sandàlia ‘Oren’ d'Hermès, però amb un preu molt assequible.

 

Sandàlia de pell creuada de Zara, per 25,95 euros. |  Zara.

 

Actualment, a la pàgina web de Zara es pot trobar aquesta sandàlia de pell creuada en tres colors diferents. La més exitosa a les xarxes socials, sobretot als perfils de milions d'‘influencers’ a Instagram és la de color marró cuir. Però també està disponible en vermell i blau. 

 

Aquestes tres versions de les sandàlies d'Hermès es poden comprar en múltiples talles que abasten des del número 35 fins al 42. Encara que el que acabarà convertint aquest calçat en èxit de vendes és el seu preu de 25,95 euros, sobretot en comparació als gairebé 500 euros que costa el disseny de luxe.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris