rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Zara versiona la famosa bossa motxilla de Chloé que tant furor va causar l'any passat

El disseny de la firma de luxe pot aconseguir els 1.500 euros, però a la botiga espanyola es pot trobar per només 25,95 euros

 

L'hivern passat, va ser el moment de les bosses motxilla. Es va convertir en l'accessori estrella, i tothom volia la seva pròpia versió còmoda i alhora amb estil. Grans firmes del món del luxe van apostar per aquesta bossa, en la seva versió mini, com Gucci, Chanel, Louis Vuitton, entre altres. Els prestatges de les firmes espanyoles i 'low-cost' també es van omplir d'aquestes bosses motxilles en totes les seves versions, teixits i colors. Encara que ja faci molts mesos, una de les bosses més icòniques d'aquest estil, el de Chloé amb una anella central amb cadena, encara segueix sent el preferit de moltes 'it girls'. Aquesta bossa pot arribar a tenir un preu de més de 1.500 euros i per a sort de molts, una de les firmes espanyoles més exitoses i famoses, Zara, ha decidit que aquest disseny de Chloé torni a veure's pels carrers.

 

A la pàgina web de la firma d'Inditex es pot trobar una bossa motxilla amb unes característiques molt similars, encara que la que més destaca és la gran anella central, aspecte que recorda a la luxosa bossa. No obstant això, el que més destaca és la gran diferència de preu, ja que a Zara es pot comprar per només 25,95 euros davant dels més de 1.500 euros que pot valer una de les bosses motxilla de Chloé.

 

 

La bossa motxilla de 1.500 euros de Chloé vs. la bossa de 25,95 euros de Zara | CatalunyaDiari

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris