S'enfronta a catorze anys de presó per atropellat a consciència un motorista a Girona

La Fiscalia considera que l'autor, que coneixia la víctima, amb la qual tenia una enemistat, volia «posar fi a la seva vida»
L'acusat va envestir el motorista de manera intencionada | Mossos d'Esquadra

 

El fiscal demana catorze anys de presó per a l'acusat d'envestir un motorista amb qui estava enemistat a Girona per temptativa d'assassinat. Els fets van passar a quarts de sis del matí del 9 de maig del 2015 i, segons subratlla el Ministeri Públic, quan el processat va endur-se la víctima per endavant «amb intenció de posar fi a la seva vida». Subratlla que l'acusat va xocar amb la moto a consciència i que va donar un cop de gas «sense donar cap mena de possibilitat de defensa» a la víctima. 

 

El cotxe dels fets no era seu ni tenia permís per conduir-lo

El processat, que ja havia amenaçat el motorista abans, va seguir-lo quan anava cap a la feina i, al principi de la carretera dels Àngels, a tocar d'una fàbrica, el va envestir. A més, el cotxe que conduïa no era seu, no tenia permís per conduir-lo i la propietària del vehicle l'havia denunciat per estafa. El fiscal demana una pena de catorze anys de presó, sol·licita que no es pugui apropar a la víctima durant deu anys i reclama una indemnització de més de 20.000 euros, en matèria de responsabilitat civil,

 

Segons recull l'escrit de Fiscalia, el processat i la víctima estaven enemistats i, de fet, l'acusat havia amenaçat l'altre amb frases com «Quan t'enganxi et mataré» o «Vigila quan vagis cap a la feina». Arran de l'accident, la víctima va sortir projectada i va anar a parar per terra amb la moto i l'acusat va fugir. El motorista només es va fracturar un dit i va patir diverses contusions, però va haver de passar-se gairebé tres mesos de baixa.

 

El judici es farà aquest dimarts a l'Audiència de Girona | CatalunyaDiari.cat

 

La indemnització cobrirà les lesions de la víctima i els danys a la moto i el cotxe

En matèria de responsabilitat civil, el ministeri públic reclama que l'acusat pagui una indemnització de 20.170,34 euros. D'aquest total, més de 17.000 euros són per les lesions que li va provocar a la víctima quan la va envestir i la resta corresponen als danys que va fer a la moto i, també, al cotxe, ja que no era seu. El judici per aquests fets s'ha fixat per aquest dimarts a l'Audiència de Girona. 

 

També et pot interessar...