rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jutgen un home per robar una gasolinera amb unes tisores a Girona

L’acusat va entrar amb la cara tapada i es va endur 361 euros de la caixa enregistradora
L'acusat està sent jutjat per sisena vegada per fets similars | Mossos d'Esquadra

 

L’Audiència de Girona   jutjarà el pròxim dijous un home de 48 anys acusat d’haver robat amb violència a una gasolinera gironina amenaçant les treballadores amb unes tisores. El processat va entrar a l’establiment amb la cara tapada per un buf de color negre i amb unes tisores a la mà com a arma. L’home va amenaçar una de les empleades i li va ordenar que li obrís la caixa enregistradora.

 

 

Després, es va adreçar a l’altra treballadora amb les mateixes exigències i amb les tisores a la mà la va empentar fins a la caixa. L’home se’n va endur 361 euros, xifra amb la qual se li demana que indemnitzi el responsable legal de la gasolinera. Segons l’escrit presentat per la fiscalia, l’acusat va dirigir-se al punt de proveïment de combustible «amb l’ànima d’obtenir un benefici patrimonial il·lícit».

 

 El ministeri fiscal conclou que l’home va aconseguir el seu objectiu, robant diners i fugint ràpidament de la gasolinera. Les dues treballadores que es trobaven allà en el moment dels fets no van patir cap lesió.  En total, es demana a l’acusat sis anys de presó per un delicte de robatori amb violència amb l’instrument perillós en un local obert al públic.

 

Es demana a l’acusat sis anys de presó per un delicte de robatori amb violència amb l’instrument perillós | CatalunyaDiari.cat

 

 

Condemnes prèvies de l’acusat

L’acusat, de nacionalitat espanyola, ja havia estat prèviament condemnat fins a cinc vegades per fets similars en diferents òrgans i en diferents llocs. El primer cop se’l va condemnar l’any 1998 a la Corunya amb dos anys de presó per un robatori amb violència i intimidació. Va ser jutjat una segona vegada a la mateixa ciutat. També va ser jutjat a Mataró, on el van condemnar a mig any de presó per un robatori frustrat i encara es contempla un procediment més en aquest jutjar per la comissió d’un delicte similar.

 

Finalment, l’acusat va estar processat a Girona per un robatori amb violència el dia 30 de maig de l’any 2011, pel qual ja va complir una pena de tres anys i set mesos de presó. L’home serà processat per sisena vegada aquest dijous pel robatori amb violència a dues treballadores d’una gasolinera de Girona.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris