CATALUNYA EN ALERTA

Pluges torrencials en poques hores, llegeix la previsió aqui!

TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Un acord amb el Fiscal lliura de la presó un home que va abusar sexualment d'una menor d'edat a Barcelona

Va fer tocaments a una menor d'edat en una botiga de l'avinguda Diagonal | Li va oferir un bitllet de cinc euros per anar al lavabo amb ell
L'Abu, a l'esquerra i de vermell, amb el seu traductor, davant del jutge de la Secció Setena. | Guillem RS

 

L'Abu és un treballador de nacionalitat pakistanesa de la botiga de queviures El Racó 89, a l'avinguda de Diagonal de Barcelona, al barri de Poblenou. Ha estat condemnat aquest dimarts, 10 de juliol, per un delicte d'abús sexual a menors de 16 anys però no ingressarà a presó.

 

Va passar el 19 de juliol de 2016 a la botiga on ell feia de dependent. Una noia de 16 anys, que estava a Barcelona passant les vacances d'estiu, va entrar a comprar-hi una ampolla d'aigua i ell després de cobrar-li la va abraçar. A més, també li va fer tocaments als pits, als malucs i al cul i fins i tot, i tal com ha acceptat ell mateix davant del jutge, posant-li la mà per sota de la samarreta que ella portava. La noia es va apartar però l'ara condemnat també va intentar fer-li petons a la cara de la noia, que va poder treure-se'l del damunt per intentar marxar de la botiga.

 

L'home va oferir un bitllet de cinc euros a la noia per anar amb ell al lavabo de la botiga, segons recull l'escrit d'acusació del Fiscal i que l'acusat ha acceptat davant del magistrat. L'home va oferir pagar cinc euros a la noia si tornava un altre cop a visitar-lo. La noia va marxar corrents de la botiga, agafant els cinc euros, i va córrer fins a casa d'una tieta seva, que és on residia durant les vacances a Barcelona. La menor d'edat ho va explicar als seus familiars que van presentar una denúncia. L'home va ser detingut i deixat en llibertat fins a la data d'avui, que s'ha celebrat el judici a la Secció setena de l'Audiència Provincial de Barcelona.

El Fiscal demanava quatre anys de presó

Pel delicte d'abús sexual a menors de 16 anys el Fiscal havia demanat quatre anys de presó per l'home, sis anys de llibertat vigilada i una indemnització de 6.000 euros per la víctima. Abans del judici, però, l'advocat de l'Abu ha aconseguit pactar amb el Fiscal per evitar el judici. L'acusat ha acceptat els fets i les dues parts han pactat una pena de presó de dos anys, una condemna de llibertat vigilada de cinc anys i una indemnització de 4.500 euros.

 

L'Abu ha acceptat els fets davant del magistrat i s'ha dictat sentència, que s'ha llegit a la sala. D'aquesta manera, tenint en compte que l'acusat no té antecedents, la sala ha acceptat la suspensió de la pena de dos anys, que podrà complir sense haver d'entrar a presó. El Fiscal no s'hi ha oposat. Si durant els pròxims tres anys no comet cap delicte, no caldrà que ingressi a presó. En el termini de deu dies l'home haurà de presentar davant del jutjat un pla de pagament dels 4.500 euros a la menor d'edat.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris