rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Retiren el carnet al conductor que va estar a punt d'atropellar un ciclista a Balaguer

L'home, que ha reconegut els fets, també ha estat condemnat a una pena de sis mesos de presó que no haurà de complir per no tenir antecedents
Imatge del moment en què el conductor està a punt d'atropellar al ciclista | Xarxes

 

El conductor que el passat 16 de maig va estar a punt d'atropellar un ciclista a Balaguer s'ha presentat aquest divendres al jutjat de la capital de la Noguera, on s'ha celebrat un judici ràpid. L'home, de 85 anys, ha reconegut els fets i ha acceptat la retirada del carnet durant dos anys i dos mesos per un delicte de conducció temerària.

 

A més, se li ha imposat una pena de presó de sis mesos que no haurà de complir perquè no té antecedents, sempre que no torni a cometre cap delicte. Per últim, se li ha retirat l'acusació d'un delicte de lesions i el ciclista ha renunciat a reclamar-li qualsevol indemnització.

 

L'home va estar a punt d'atropellar al ciclista en un avançament

El ciclista estava duent a terme un entrenament per una carretera de Balaguer quan un cotxe a gran velocitat va estar a punt d'envestir-lo quan decidia sortir de la via. Gràcies a la càmera que portava en aquell moment, va poder gravar la matrícula del cotxe i es va poder identificar l'infractor, que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra.

 

A les imatges de la gravació, que es van fer virals a les xarxes socials, es pot veure com un turisme avança de forma imprudent un ciclista, a gran velocitat i sense respectar la distància reglamentària 1,5 metres. Seguidament, s'incorpora a una altra via quan quedaven escassos metres per a introduir-se a la sortida. És just en aquell moment quan passa pel costat del ciclista que s'espanta i que decideix seguir-lo sense èxit.

 

 

Investiguen un veí de Balaguer acusat de vendre punts del carnet de cotxe

Un veí de Balaguer està sent investigat per la Guàrdia Civil com a conseqüència d’un possible frau derivat de la venda de punts del carnet de conduir. La investigació iniciada pels agents podria arribar a afectar un total de 26 persones, totes elles repartides per diversos punts de la península, que haurien pagat per estalviar-se la sanció corresponent remetent totes les seves denúncies a una sola persona. 

 

El modus operandi dels infractors era sempre el mateix: un cop havien estat multats per excés de velocitat en qualsevol punt del país, es posaven en contacte amb l’home resident a la capital de la Noguera. Aquest es feia passar, a canvi d’una remuneració econòmica, com a conductor del vehicle en qüestió, que havia estat prèviament sancionat.

Comentaris