rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La parella de Dani Mateo rep amenaces per la polèmica amb la bandera espanyola

Yasmina Paiman ho ha denunciat a les xarxes socials i ha demanat que se’ls respecti
Dani Mateo mocant-se amb la bandera d'Espanya al programa 'El Intermedio' | Twitter

 

Sembla que la polèmica de Dani Mateo amb la bandera d'Espanya encara té corda per estona. L'humorista català ha hagut de veure com el criticaven durament a les xarxes socials, com els seus patrocinadors trencaven el contracte o com intenten boicotejar el bar que té a Madrid. No obstant això, ara la situació ha anat més enllà i la seva parella també comença a patir les conseqüències.

 

Yasmina Paiman, una jove model de 23 anys que en fa un que surt amb Dani Mateo, ha denunciat a través del seu compte d'Instagram que està rebent multitud d'amenaces i insults a les xarxes socials. Les rep, segons explica, arran de la compartició d'una fotografia en què apareix amb l'humorista.

 

Amenacen i insulten a la parella de Dani Mateo

«Podem fer acudits de la parella de Dani Mateo i riure'ns d'ella? Segur que a ell li fa tot molta gràcia», diu el text que acompanya la fotografia compartida. Alguns usuaris han fet cas a aquell tuit i han començat a atacar Paiman, que ha mostrat el seu rebuig y ha denunciat el que estava vivint a través d'un 'storie' a Instagram.

 

«Estic al·lucinant molt. Arran d'aquest tuit que s'està difonent, estic rebent moltíssimes amenaces i insults. Demano, si us plau, que se'ns respecti a mi i a la meva parella», ha publicat la model. Diverses personalitats famoses li han donat el seu suport. Entre elles Lucía Rivera, qui ha defensat la seva amiga en una sèrie de vídeos i ha explicat que la polèmica no té res a veure amb ella.

 

'Instagram Storie' de Yasmina Paiman denunciant les amenaces rebudes | Instagram / @yasminapaiman

 

Segueix la polèmica de Dani Mateo i la bandera espanyola

Estan sent uns dies molt complicats per l'humorista català des que, en un esquetx d''El Intermedio', va sorprendre tothom mocant-se amb una bandera espanyola. Des d'aleshores no li han parat de caure crítiques duríssimes a les xarxes socials, incloent-hi una campanya iniciada des del conegut fòrum d'internet 'ForoCoches' per tal de fer boicot al bar que l'humorista té a Madrid.

 

A més, la polèmica també ha afectat la seva imatge i la del programa, fent que diversos patrocinadors hagin decidit trencar els seus contractes de forma unilateral. La primera companyia a fer-ho va ser Clínica Baviera, a la que van seguir altres empreses com Pinceles Vendetta, Temptu España, Wahl o la tèxtil sevillana Álvaro Moreno.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris