TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

URGENT

🚨 Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

Empar Moliner ataca Inés Arrimadas per la visita a Tortosa

Representants de Ciutadans han carregat contra la periodista pels seus comentaris
Imatge d'arxiu d'Empar Moliner. | Cedida.

 

La visita d'Inés Arrimadas a la Festa del Renaixement a Tortosa ha aixecat polseguera entre els més crítics de la líder de Ciutadans. La periodista Empar Moliner ha estat una de les quals no s'ha quedat amb la boca tancada i ha criticat durament la decisió de la política.

 

«Sé que no està còmoda fent aquest número pels pobles. Però anar a buscar la foto a una festa popular és passar-se. Molta gent hi va amb els nens i no és dia de polítics cridant. Vagi només als llocs que està disposada a estimar. No som una reserva», publicava l'escriptora.

 

 

Enganxada d'Empar Moliner amb Ciutadans

Una de les primeres a atacar les paraules d'Empar Moliner ha estat la consellera de Ciutadans a Les Corts de Barcelona, Sonia Reina Sánchez, qui ha valorat «l'obsessió per generar odi» de la periodista, criticant la manera amb la qual ha carregat contra Inés Arrimadas.

 

 

No obstant això, Moliner encara ha tingut temps per protagonitzar un enfrontament amb la representant del grup taronja. En aquest sentit, ha referit que la líder parlamentària de Ciutadans no va visitar Tortosa per «entendre i estimar», sinó que buscava «muntar embolic per sortir a la tele».

 

 

Cañas i Girauta defensen Arrimadas

La resposta de Sonia Reina Sánchez no ha estat l'única des de la bancada de Ciutadans en fer-se pública. L'exportaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, així com el portaveu actual del partit, Juan Carlos Girauta, tampoc han dubtat en carregar contra les paraules d'Empar Moliner.

 

El primer es va mostrar visiblement indignar amb la periodista preguntant: «Però qui es creuen que són?». En aquest sentit, va assegurar que Inés Arrimadas «anirà, i anirem, on ens doni la gana», demostrant així el seu rebuig a la teòrica censura que hauria aplicat l'escriptora contra la política.

 

 

De la mateixa manera, Juan Carlos Girauta ha volgut dirigir-se directament a Empar Moliner, advertint-li que «anem i anirem on ens doni la gana», recordant que els representants de Ciutadans «estem a casa» i enviant-li una última bala per les seves paraules, preguntant-li: «Ho entens?».

 

 

Sense dubte, unes crítiques cap a la periodista per entrar a valorar, de manera negativa, la presència d'Inés Arrimadas a la Festa del Renaixement de Tortosa, considerant-la una visita destinada a guanyar adeptes i no pas a interessar-se per les seves activitats.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris