TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Festa improvitzada al metro de Madrid a ritme de Shakira

La pròpia cantant ha compartit el vídeo
Captura del vídeo de l'usuari del metro que va gravar l'actuació | Facebook Óscar Salguero
 
 
A qui no se li ha ficat al cap la cançoneta de l'estiu que dura i dura, encara que ja estiguem a la tardor. Doncs un dels hits d'aquest any ha estat La bicicleta, interpretada per Carlos Vives i Shakira, i que va posar a tothom a ballar amb el seu ritme llatí i la seva tornada que genera bones vibracions, i per a mostra, el que va ocórrer al metro de Madrid quan un músic del carrer va decidir delectar a un grapat de persones en el metre.

El jove va entrar en un dels vagons del metre de la línia 10 amb un micròfon a la mà i va començar a cantar La bicicleta, però el més sorprenent és que poc després de començar, els passatgers es van unir a la cançó, posant-li veu i moviment. Les primeres persones que es van animar van ser un grup d'amigues que estaven dempeus en el passadís, a les quals el cantant va cedir el micròfon. Altres passatgers van començar a gravar amb els seus mòbils i cada vegada es van sumar més passatgers a ballar i a cantar.

 

 

L'autor del vídeo que ha arrasat a les xarxes es diu Òscar Salguero i ja porta més de 700.000 reproduccions en Facebook. La cançó va acabar amb els passatgers saludant a la càmera amb molts riures, i segurament no oblidaran el seu viatge amb metro més divertit. Però el vídeo ha arribat més enllà del que es podia esperar, i el compte oficial de Facebook de Shakira ho ha compartit en el seu mur al costat d'unes boniques paraules.

Captura de pantalla de la publicació de Shakira al seu Facebook | Facebook Shakira
 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris