ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Jordi Évole sobre la marxa de Ronaldo: «Feia temps que anava donant pistes»

El presentador de 'Salvados' ha compartit a les xarxes una imatge del portuguès anunciant maletes

La notícia del dia ahir dimarts va ser, sens dubte, la marxa de Cristiano Rondaldo del Real Madrid. Després de dies d'especulacions, finalment el jugador portuguès va confirmar que abandonaria el club blanc, per vestir la samarreta de la Juventus de Torí, després que el club italià hagi acceptat pagar uns 105 milions d'euros. El 'crack' del número 7 firmarà per les pròximes quatre temporades, i cobrarà al voltant de 120 milions d'euros. 

 

Un dels que ha reaccionat després de saber-se la notícia ha estat el periodista català Jordi Évole. El presentador de 'Salvados' ha revolucionat les xarxes socials amb una graciosa publicació sobre la marxa de Ronaldo. En concret, Évole ha compartit una imatge del portuguès en un anunci de maletes, que ha acompanyat del següent missatge: «Feia temps que anava donant pistes».  Un comentari que ha fet esclatar de riure els seus seguidors, i que ha acumulat centenars de comentaris. 

Ha fet esclatar de riure les xarxes

Les reaccions han estat de tot tipus, començant pels que destacaven l'enginyós missatge i aplaudint el seu humor, fins als que es preguntaven si el futbolista abonaria el seu deute amb Hisenda abans d'anar-se'n a Itàlia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris