ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

S'estén entre els joves 'El joc de la mort'

Es tracta d'una pràctica basada en «l'asfíxia intencional per tal de sentir sensació de desmai»
Imatge d''El joc de la mort' | Xarxes socials

 

Un nou i perillós joc s'està posant de moda entre els joves en els darrers dies, deixant imatges cruels i esgarrifoses en diferents països com ara Veneçuela. Es tracta d'una pràctica coneguda com 'El joc de la mort' en la qual un jove asfixia un altre de forma intencionada per produir-li una sensació semblant a l'eufòria que provoquen algunes drogues.

 

 

Douglas Rico, director de la Policia de Veneçuela, ha confirmat que s'han obert investigacions sobre diversos vídeos rebuts en els quals es porta a terme aquesta pràctica. Unes imatges que ràpidament s'han fet virals a les xarxes socials. En una publicació a Instagram, Rico explica que aquest perillós joc «consisteix a induir el desmai per mitjà de l'asfíxia intencional per tal de sentir sensació d'esvaïment».

A més, el director de la policia veneçolana ha recalcat que «les estimacions demostren que la pràctica ha augmentat en les últimes dècades i s'han responsabilitzat de morts i danys neurològics greus en joves de tot el món». I és que aquesta pràctica pot arribar a provocar convulsions, desmais i fins i tot induir el coma.

 

 

Un joc similar al de la 'Balena Blava'

'El joc de la mort' recorda al de la 'Balena Blava', una altra perillosa pràctica que es va fer popular entre els joves fa uns mesos i que va acabar amb diverses víctimes mortals. Aquesta modalitat consistia en una cinquantena de proves com veure pel·lícules de terror durant 24 hores, estar diversos dies sense dormir o dibuixar-se una balena a la pell amb un ganivet. L'última de totes: el suïcidi.

  

  

  

es va fer viral ràpidament a les xarxes socialsl'ingrés en un centre psiquiàtric de l'àrea de Barcelona d'una adolescent de 15 anyses van detectar altres casos a Santa Coloma de Gramenet, Girona o Balaguer
Comentaris