rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lara Álvarez i Jesús Calleja, parella en un vídeo

Han donat una lliçó als seus seguidors: «No et creguis tot el que t'expliquen»
Lara Álvarez i Jesús Calleja a 'Planeta Calleja' | Twitter

 

Lara Álvarez són molt bons amics. Sempre han demostrat la bona relació que tenen però ara han volgut anar més enllà a través d'un vídeo en què simulaven ser parella. En aquest apareixien els dos parlant de plans de futur, de quan Jesús va conèixer el pare de Lara i incús dels seus plans de casament.

 

El vídeo ha estat tota una revolució a la xarxa després que els dos el publiquessin als seus respectius comptes d'Instagram. Però la sorpresa ha arribat quan s'ha conegut que és fals, fet totalment amb humor.

«No et creguis tot el que t'expliquen»

«No et creguis tot el que t'expliquen». Aquesta és la gran lliçó que Álvarez i Calleja han volgut donar als seus seguidors. I és que no tot el que veiem i escoltem és sempre cert, ja que és molt fàcil manipular si no es coneix la informació de primera mà.

 

Els dos presentadors apareixen estirats a la sorra, molt junts i abraçats, donant a entendre des d'un primer moment que són parella. Tot això, a més, edulcorat a través de les seves afirmacions sobre la família, els viatges... inclús, arriba a aparèixer un suposat paparazzi al final del vídeo que interromp l'escena.

 

Lara Álvarez, enamorada d'un empresari

Lara Álvarez està enamorada, però no de Jesús Calleja sinó d'un empresari del món del motor anomenat Edu Blanco. Blanco és un argentí de 40 anys director de l'empresa 'Jaton Racing', especialitzada en la fabricació de cotxes de ral·lis.

 

De fet, precisament es van conèixer al llarg del rodatge de 'Planeta Calleja', en el qual Lara va participar fa un temps com a copilot professional de ral·li. Jesús Calleja i ell són molt amics.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris