rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Escanes enlluerna les xarxes amb el seu nou look brillant

La catalana ensenyava el seu nou look en uns premis de la MTV a Bilbao
Laura Escanes, en una imatge d'arxiu | Instagram

 

Laura Escanes és una de les influencers més prestigioses a les xarxes socials espanyoles. El seu gust per la moda és evident i ho ha de demostrar en cada publicació, on milers de seguidors comenten cadascun dels vestits i 'outfits' que la catalana comparteix. No obstant això, Escanes no només es guanya la vida exhibint looks a Instagram, sinó que es troba immersa en multitud de projectes que poc tenen a veure amb el món de les xarxes socials.

Sense anar més lluny, acaba de treure un audiollibre, un format fins ara inexplorat per la jove. «De vegades prefereixo quedar-me callada i deixar-ho tot per escrit, perquè em costa donar-li veu a allò que sento... però 'Piel de Letra' ja es pot escoltar», assegurava la parella de Risto Mejido en una publicació recent.

Escanes enlluerna tothom amb el seu darrer look

Tanmateix, Escanes no hauria tingut tan fàcil escriure llibres si no arriba a ser per la seva vocació principal: l'estilisme. Els conjunts sempre han estat el seu punt fort i, com tota bona influencer', no dubta en demostrar-ho. L'últim dels seus looks també està cridat a ser tendència per aquest Nadal. A la instantània podem veure el vestit brillant de nit que s'esgotarà de les botigues en molt poc temps.

Escanes aprofitava un viatge a Bilbao, on ha assistit als premis europeus de la MTV, per ensenyar-nos que va nàixer amb bon gust. El conjunt és un vestit de coll alt i màniga llarga amb pantaló de pota d'un color gris enlluernador. El conjunt el completava una bossa d'Uterque negre i unes sandàlies negres per no allargar massa la figura. Va il·luminar a tots els presents.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris