rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marta Sánchez penja una foto al metro de Madrid i rep una allau de crítiques

L'allau de comentaris va ser gairebé immediat i va haver d'esborrar la imatge
La foto de Marta Sánchez al metro de Madrid | Instagram

 

Encara que en Twitter pots trobar els comentaris més ofensius i desagradables que puguis llegir, Instagram o Facebook són xarxes socials que no es queden curtes. Hi ha comptes de tot tipus a la xarxa de fotografies, des de la típica que solament puja fotos de gatets a l'habitual 'influencer' que es dedica a marcar tendències en cada post. Marta Sánchez està en un terme mitjà, encara que la cantant acumula més de 150.000 seguidors, una xifra envejable. Encara que en gairebé totes les seves fotos es dedica a lluir el seu cos, una d'elles va causar polèmica pel seu contingut, i és que Marta va voler demostrar que era igual que la resta dels mortals fent-se una foto en el metre de Madrid.

A sobre, va aportar el següent text: «Doncs sí. Vaig amb metro, aquest gran invent estrenat a Londres allà pels anys 1860's i que utilitzo cada vegada que vaig a una gran ciutat que ho posseeix, no només per la seva rapidesa sinó també pel seu econòmic preu. A Espanya no ho feia des que vaig perdre el meu anonimat, però quins dimonis! L'altre dia vaig ser amb una amiga que es va oferir a acompanyar-me quan li vaig comentar que m'encantaria estalviar temps en els meus desplaçaments i em va semblar un dels metres millors del món, del que almenys jo conec...

L'allau de comentaris en contra va ser gairebé immediat, i és que molts la van criticar per voler fer-se la humil. La foto va causar tanta revolada que la va haver d'esborrar el mateix divendres al matí. De moment, la cantant ha tornat a les seves ‘selfies’ habituals, el típic. S'estalvia temps i disgustos.

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris